ahu Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Witam! W poniedzialek kupilem monitor LG 1511S, na podbicie gwarancji dali mi tydzien a wiec termin uplywa jutro(jutro mialem pojechac i podbic). Wczoraj wyczailem 3 martwe pixele mniej wiecej na srodku ekranu. Mam pytanie czy jest mozliwosc wymienienia sprzetu przy tylu martwych pixelach i czy ew. zrobia to na miejscu bo zalezy mi na czasie. Moze ktos mial podobne przeprawy z monitorami LG? Dodam ze monitor kupowany w Media Markt :roll: Dzieki za wszystkie odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 zalezy gdzie kupiles i jak podejda to sprawy zajzyj na strone lg i poszuykaj info nt martwych pikseli kazdy producent ma swoje normy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 jeżeli te martwe piksele są umiejscowione blisko siebie, to tym bardziej powinni wymienić monitor na nowy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Wlasnie niedawano wrocilem z MM, wymienili mi monitorek na nowy(po 2godzinach tlumaczen), dzwonili do seriwsu LG i okazalo sie ze dopuszczalna norma to jeden martwy pixel w strefie A < info na przyszlosc, moze komus sie przyda! Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...