Kozi Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Witam. Jestem nowy na forum i chciałbym zadać nurtujące mnie pytanie. Czy zakup takiego urządzenia jest opłacalny. Na myśli mam tutaj głównie produkty firmy Lexmark, które swoje urządzenia, w których znajduje się drukarka, skaner i kopiarka sprzedają po bardzo atrakcyjnych cenach. Chciałbym się zapytać, czy zakup takiego urządzenia to nie będzie wyrzucenie pieniędzy w błoto przy zakupie tańszego modelu? Podkreślam, że jestem przeciętnym domowym urzytkownikiem, który potrzebuje od czasu do czasu coś wydrukować, czy zeskanować. Czy zatem takie urządzenie byłoby odpowiednie. Ewentualnie proszę o inne propozycje. Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 jak jest do wszystkiego to jest do niczego. ;) owszem, cos tam zeskanujesz i wydrukujesz, ale imho lepiej oddzielnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...