pablo163 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 witam Mam takie pytanko jaki program odtworzy mi nie do konca sciagniety fiilm ?? wiem ze infran view ale tu sie nie da przewijac. Pomozcie to bardzo pilne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 jak jest to format MPG to kazdym jak AVI to sie nieda otworzyc niedokonczego sciaganiem filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 to jest avi a otwiera sie wlasnei infra wiev nie wszystkie pliki ale sie otwieraja i zastanawialem sie czy jest inny bo infra nie przewija gdy fim jest nie do konca sciagniety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 AviPreview, AviSee. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 jak masz w miare nowe kazaa lite to avipreview masz w katalogu gdzie kazaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@di Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 to jest avi a otwiera sie wlasnei infra wiev nie wszystkie pliki ale sie otwieraja i zastanawialem sie czy jest inny bo infra nie przewija gdy fim jest nie do konca sciagnietywww.avipreview.com polecam... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...