jakac Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 mam obudowę enlight 7233 do której miałem dołączone prowadnice do montowania napędów 5.25 ale mi się zgubiły Czy wiecie gdzie takie coś można kupić albo czy wy macie do sprzedania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 ja bym poszedl zagadac do jakiegos sklepu - modecom tez ma prowadnice , bodajze 2 czy nawet 3 komplety , a nie wszyscy kupuja np 2 napedy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Samemu bardzo prosto zrobic, tylko nawiercic i wygiac kawalek blachy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 mam taka bude i mam prowadnice jesli cie interesuje mozemy pogada na priv :-) a wlasnie o czyms myslalem... masz w niej pewno ta sama zasilke... u mie zasilka startuje z ~1300rpm ale po jakims czasie kreci sie juz >1900 do 2100 przy obciazeniu i jest glosno u ciebie jest tak samo? pozdro8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 mam taka bude i mam prowadnice jesli cie interesuje mozemy pogada na priv :-) a wlasnie o czyms myslalem... masz w niej pewno ta sama zasilke... u mie zasilka startuje z ~1300rpm ale po jakims czasie kreci sie juz >1900 do 2100 przy obciazeniu i jest glosno u ciebie jest tak samo? pozdro8) u mnie z ta zasiłką jest tak samo startuje z wyraźnie niższą prędkością niż jest potem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...