FumFel_20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Witam. Potrzebuje teledysku j.w. Szukałem na kazie i innych podobnyczh ale nie moge znaleść.Czy ktos by byłtak miły i mi wskazał miejsze położenia tego teledysku :?: :) bede bardzo wdzieczny. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 może na szortach??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 niema :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=L@win@h= Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a moze sprobujesz z tytulem dobrym... czyli ... Lzy - Oczy szeroko zamkniete Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 a moze sprobujesz z tytulem dobrym... czyli ... Lzy - Oczy szeroko zamkniete swieta racja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasy19 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 hehehe no co ty szukales pod tym tytulem co w temacie. heheh, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 To ja już wiem, czemu mówi się, że forum shodzi na psy... Kapela w deche ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 ccciiiccchhhooo to jest modna i na topie kapela wiec jest O.K ;) (za pare miesiecy inna bedzie modna i na topie i O.K ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 To ja już wiem, czemu mówi się, że forum shodzi na psy... Kapela w deche ;]]] O tym samym pomyślałem ;P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Ale ze mnie LOL :lol: :lol: To ja już wiem, czemu mówi się, że forum shodzi na psy... Możesz rozwinać swoją myśl :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Mateoosh i wunat zrozumieli, to chyba nie muszę ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Mateoosh i wunat zrozumieli, to chyba nie muszę ;]]]Oświeć mnie....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 LOL HAHAHAHHAHHHAAHAHAHAHAHHHH A H AH AH AH AH H A AHH AhA HAh H H AHA AH !!!!!!!!! AHHHHHHHHAHHAHHAHA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 LOL HAHAHAHHAHHHAAHAHAHAHAHHHH A H AH AH AH AH H A AHH AhA HAh H H AHA AH !!!!!!!!! AHHHHHHHHAHHAHHAHAbo sie zapowietrzysz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 LOL HAHAHAHHAHHHAAHAHAHAHAHHHH A H AH AH AH AH H A AHH AhA HAh H H AHA AH !!!!!!!!! AHHHHHHHHAHHAHHAHA [smieszne] Otworz buzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 LOL HAHAHAHHAHHHAAHAHAHAHAHHHH A H AH AH AH AH H A AHH AhA HAh H H AHA AH !!!!!!!!! AHHHHHHHHAHHAHHAHA [smieszne] Otworz buzie...sam se łykaj :lol: Dobra koniec OT jak niemasz nic do powiedzenia na ten temat to sienie odzywaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 To ja już wiem, czemu mówi się, że forum shodzi na psy... Kapela w deche ;]]] [kermit mode on]"ócze sie ciebie na pamiec....."[kermit mode off] :lol: :lol: :lol: w sumie dobrze ze kolega nie zapytal o Wiesniackiego i Ich 3 albo o Shaze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Hmmm..... <span style="color:red;">[ciach!]</span>arzeria......PO pierwsze to nie dlamnie , a po drugie....A co ja siebede produkował.Dźicz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Ej, no nie denerwuj się tak ;] Poprostu mam słabość do wypływających raz po raz kapel jednej płyty, których głównym celem jest wyciądnąć tyle kasy, ile się da ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...