bat Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Jak sprawdzic czy mam otwart netbios i czy duzy ruch mam przez niego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 AFAIK to Shields Up ! to sprawdzalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Ja wiem tylko jak sprwdzić czy jest otwarty panet sterowania=>połączenia scieciowe=>właściwości=> Protokół sieciowy TCP/IP=>właściwości=>zaawansowane=>WINS i wszystko jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2003 Dzieki chlopaki. W shields up pokazalo ze spoko, a w WINS bylo ze domyslnie - dalem na wylaczony. Kloce sie z adminami mojego ISP bo mam kiepskie transfery, monitoruje transfery u siebie a ci mi wyjezdzaja ze leszcz jestem, netbios napewno otwarty. W sumie podaja logi na ktorych widac ze mam upload na maxa zaladowany ale tego u mnie nie widac. Tylko sie zastanawiam co to jeszcze moze byc bo jak wylacze caly moj ruch w sieci to lampka od transferu i tak sie prawie caly czas swieci. Macie jakies pomysly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 wylacz wszystko co moze generowac ruch w sieci i odpal sniffera w filtrach daj swoje IP i wszystko bedzie jasne;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...