Red Scorpion Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Nie wiem jakim cudem, ale dodał mi się jakiś nieistniejący napęd CD/DVD pod ostatnią wolną literką. Nazywa się to AXV CD/DVD-ROM SCSI CdRom device. Nie wiem co dodało mi ten napęd - usunąłem już go raz z systemu ale po restarcie wrócił. Macie jakiś trop? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 CloneCD, New Nero... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 to z alcohola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Scorpion Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 AAA dzięki, to spoko, bo już niepokoiłem się że komp coś złapał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...