Nyny Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 WItam. Ktory system plikow lepszy prosze o odpowiedz. I pytanie jeszcze jedno. Jak w windowsie XP przekonwertowac fata na ntsf? z gory dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Konwersja >> convert x: /fs:ntfs gdzie x to litera dysku. W zasadzie NTFS jest lepszy chociaż FAT32 jest troszke szybszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 NTFS ma zarządzanie prawami dostępu i journaling co stawia go na pierwszym miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 dla zwykłego uzytkownika liczy sie to iz ntfs jest stabilniejszy nie utracisz nic jak np. bedziesz miał zimnego restarta..... nie wyskakują błedy itp...gdzie wiadomo ze fat czasami ma tendencje do robienia jaj:( polecam ntfs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 W zasadzie użycie wyszukiwarki tweaka pozwoliłoby na uniknięcie tego tematu; po raz piąty ci najmniej się pojawia :evil: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=368...hlight=fat+ntfs http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=262...&highlight=ntfs Dalej już mi się nie chcę szukać :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 dla zwykłego uzytkownika liczy sie to iz ntfs jest stabilniejszy nie utracisz nic jak np. bedziesz miał zimnego restarta..... nie wyskakują błedy itp...gdzie wiadomo ze fat czasami ma tendencje do robienia jaj:( polecam ntfs I tu sie z tobą nie zgodze. O ile zwykle jest tak jak napisałeś o tyle w XP u mnie błedy wyskakują i znikają dane. Ale to jest tylko i wyłacznie wina jakiegoś bedu w XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...