marcinsz0 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 co stanie się z prockiem jak np. pompka przestanie działać albo wyłaczę ją przypadkowo ,jak zabezpieczyć się przed spaleniem procka?? aha i czy athlony 1700+ mają jakieś zabezpieczenie termiczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 bylo, szukaj :!: :twisted: Athlony nie maja zabezpieczenia termicznego, jedynie co lepsze mobo. Jak pompka przestanie dzialac/wylaczysz ja to sie proc spali :twisted: . Ale pompki raczej sie nie psuja a jak nie chcesz jej przypadkowo wylaczyc to trzymaj leb na karku i podlacz pompke pod ta sama listwe co kompa - wtedy na pewno nie zapomnisz wlaczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 szukaj był link jak zrobić alarm o zatrzymaniu przepływu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 OK.DZIĘKI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakobian Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Jaką masz płyte? Poszukaj dobrze w BIOSie. Niektóre płyty mają zabezpieczenia. Np. w mojej jest "CPU Critical Temperature" w menu "Power Manager Features". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Ja bym radził przeczytać instrukcje obługi do płyty głownej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 OT dobrze miec duronika :D robilem juz testy... ie spalil sie...ino resetowal :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Też mam Durona i wytrzymał mi nawet temp. 96*C 8O niestety nie za długo bo mi wiatraczek poszedł i był zwis... ale procek działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 mam płytę MSI K7N2 delta i jest tam tylko ustawienie dzwięku z głośnika przy okreslonej temperaturze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...