Skocz do zawartości
nomad

Neo+ i router d-link 604

Rekomendowane odpowiedzi

Mam oytanko chcemy z kumplami (juz jeden taki post zalozylem) zrobic bezprzewodowa droga neostrade + i co do tego potrzeba najlepiej jaki sprzet i jak najlepszy i jak najtanszy ;) ogolnie chcemy zeby nas wynioslo max 2000 zl na 4 osoby prosze o pomysly i sugestie ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niestety nigdzie do tej pory nie znalazłem odpowiedzi na następujące pytanie :

mam noestrade (wielka kupa ale niestety brak innych możliwości) z modemem cell pipe. później mam router D-link model DL-604 (chyba z zaistalowanym firewall-em) później dwa komputery z win XP. i tu powstaje problem. żadne P2P nie działa. próbowałem resetować i router ale to nic nie pomogło. proszę o pomoc. dodam również że w XP wszystkie ograniczenia są nieaktywne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam problem poniewaz mam router D-Link DI-604 i jestem serwerem na radio internetowe i oki przekierowalem juz porty nadaje na IP sieciowym a internautom podaje IP zewenetrzne lacza sie i jest miodzio, muza leci! ale kiedy chce przyjac nowego dj'a do radia to on z kolei nie moze sie polaczyc z moim serwerem wiecie jak to naprawic? mysle ze to sprawka przekierowania jeszcze jakiegos portu! na firewallu - Proszę o pomoc!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi