pcuser Opublikowano 18 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2003 Mam oytanko chcemy z kumplami (juz jeden taki post zalozylem) zrobic bezprzewodowa droga neostrade + i co do tego potrzeba najlepiej jaki sprzet i jak najlepszy i jak najtanszy ;) ogolnie chcemy zeby nas wynioslo max 2000 zl na 4 osoby prosze o pomysly i sugestie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capon Opublikowano 18 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2004 niestety nigdzie do tej pory nie znalazłem odpowiedzi na następujące pytanie : mam noestrade (wielka kupa ale niestety brak innych możliwości) z modemem cell pipe. później mam router D-link model DL-604 (chyba z zaistalowanym firewall-em) później dwa komputery z win XP. i tu powstaje problem. żadne P2P nie działa. próbowałem resetować i router ale to nic nie pomogło. proszę o pomoc. dodam również że w XP wszystkie ograniczenia są nieaktywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 19 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2004 @ Capon zobacz tu: http://www.portforward.com/dlink/di-604.htm jak przekierować porty, co w twoim przypadku powinno pomóć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagon Opublikowano 25 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2004 Witam, mam problem poniewaz mam router D-Link DI-604 i jestem serwerem na radio internetowe i oki przekierowalem juz porty nadaje na IP sieciowym a internautom podaje IP zewenetrzne lacza sie i jest miodzio, muza leci! ale kiedy chce przyjac nowego dj'a do radia to on z kolei nie moze sie polaczyc z moim serwerem wiecie jak to naprawic? mysle ze to sprawka przekierowania jeszcze jakiegos portu! na firewallu - Proszę o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...