srekal34 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Co będzie lepsze(karta kupowana na rok, ma na niej dzialać Half-life 2 i ewentualnie Doom3 w niskich detalach) Radeon 8500LE za ok. 350zł czy GeForce 4Ti 128MB Albatron za 430zł. Proszę o szybką odpowiedź, gdyż dziś do wieczora muszę sie zdecydować. A może poprzestać na razie na GF2MX i poczekać z kupnem karty jakieś dwa miechy, by kupić Radka 9800 za ok. 1300zł. Jak kupię którąś z tych tańszych kart, to za około rok będe miał z 1000zł i kupię coś wtedy. Jeśli kupię Radka 9800, to nie zmienię go przynajmniej przez 2 lata. Trochę zagmatwałem ten post, ale mam nadzieję że zrozumiecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 ja bym na twoim miejscu kupil grafe gdzies tak na gwiazdke i to od razu przynajmniej radzia 9700 pro/nonpro teraz jesli chcesz kupic to tylko gf z tych dwoch.. ale zastanow sie czy naprawde musisz teraz kupic grafe? ja ci radze poczekac ale rob jak chcesz [oczywiscie moge sie mylic] pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 No nie, przy tak małej różnicy cen zdecydowanie TI4200. Obie karty supportują DX8.1, a GF jest sporo szybszy. Ale zdecydowanie sensowniejszy wariant #2, poczekać na R9800 i nie zmieniać go dwa lata. Ja gdzieś tyle siedzę na MX400 :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Czyli poczekać?? Na razie gry mi chodza lux, da się zdecydowanie grać. A na naprawdę wymagające gry chyba jeszcze poczekamy- do premiery HL2. Czyli wstrzymać się z kupnem karty?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3buś Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 srekal34 poczekaj! popatrz na mój podpis i na moją kartę :) w porównaniu z resztą to syf :D ja też czekam gdzieś tak do listopada (wchodzą nowe karty to cena 9800pro spadnie w dóóóóóóóóóół). Możesz ewentualnie kupić za 2 miechy Radeona 9800 SE i próbować modować ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 do usranej śmierci można czekać i czekać bo jak poczekasz aż wyjdą GF 8 i radeony 13800 to r 9800 bedą dodwali do frytek w fast foodach. masz kasę to kupuj i już a i tak za rok będą grafy tańsze i lepsze - tak już jest. ale głupoty kolesie piszą, aż żal czytać. więc jestem ciekaw dlaczego oni sami mają grafy jakie mają skoro moli poczekać rok i kupić je taniej lub za te same pieniądze mieć cośl epszego ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 do usranej śmierci można czekać i czekać bo jak poczekasz aż wyjdą GF 8 i radeony 13800 to r 9800 bedą dodwali do frytek w fast foodach. masz kasę to kupuj i już a i tak za rok będą grafy tańsze i lepsze - tak już jest. ale głupoty kolesie piszą, aż żal czytać. więc jestem ciekaw dlaczego oni sami mają grafy jakie mają skoro moli poczekać rok i kupić je taniej lub za te same pieniądze mieć cośl epszego ??? Chyba warto poczekać jeszcze 2 miesiące i kupić 9800, zamiast teraz TI4200 lub 9100? Bo to jedna z opcji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Czekaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 poczekaj i kup co najmniej r9500pro ale na tego r9800 to jednak troche szkoda szmalu ja czekam na KYRO 3 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 to nie jest kwestia poczekać 2 miesiące i za dokładnie te same pieniądze kupić R 9800 pro. według was każdy wydaje kasę tylko na kompa i że koleś akurat dozbiera na lepszą grafę. może stanieją karty graficzne, ale nie ażtyle by cena R 9800 była równa cenie GF4Ti4200 teraz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 co to za wybor wogoel ?? te karty sa troche innej klasy i cena sie tez jednak znacznie roznia bo prawie o 1/3 wiec jak masz kase bierz drozsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 poczekaj i kup co najmniej r9500pro ale na tego r9800 to jednak troche szkoda szmalu ja czekam na KYRO 3 :D za 2 miechy to juz ciezko bedzie kupic R9500Pro ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 pytasz sie jescze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...