Nyny Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 WItam. Mam pewien problem. POdczas surfowania po internecie niezaleznie czy jest to onet czy tweak wyskakuja mi jakies dziwne strony z reklamami lub firmowymi banerami. Dzieje sie to samoczynnie czasami pokazuje sie nawet do 5 okien naraz. Niech mi ktos powie co to moze byc. Usunolem juz wszytskie zbedne programy z msconfiga i rejestru problem niestety nie zniknol. Skanoiwalem tez dysk antywirem i dalej to samo. Help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kikus Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Moze cos z tych propozycji :) - wirus - kazaa (ona czesto to wywala) - poprostu sobie sciagnij taki program do kasowania tych reklam (chyba te reklamy to sie popy nazywaja czy jakos tak) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Taa.. Edonkey kaaza i inne syfy, musza na czyms zarabiac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Przeskanuj dysk Ad-aware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidD Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Winne są wpisy w Rejestrze dodane przez jakiś nachalny program adware. Preskanuj to programem Ad-Adware, jak wspomniał już sgj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Jest jeszcze taki myk, że jak wyskoczy Ci okienko i Ty je zamkniesz to od razu otwiera się dwa nowe. Po prostu przy zamknięciu otwiera się coś nowego. Często tak mam na zagranicznych dużych stronach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...