grzesio Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Krótkie pytanie - czy ktoś ma może i już nie potrzebuje przystawkę do slotowego athlona umożliwiającą zmianę mnożnika i Vcore? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 moze to sie na cos przyda 1 artykul 2 artykul BTW od razu mowie - nie wiem gdzie kupic taka "wtyczke" jak w 1 artykule :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2002 Dzieki, ale jako ze nie mam doswiadczenia w lutowaniu tak malych elementow wole sie skupic na gotowej przystawce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 ale ze mnie gapa :oops: przeciez to mozna dostac w 4MAX zobacz TU na koncu - ale cena dosyc wysoka :( o to chodzilo :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vincente Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 W sklepie nawet nie próbuj. Nie ma sensu. Juz lepiej dołozyć na nowego proca. Widziałem kiedys cos takiego na Allegro www.allegro.pl . Tam popróbuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...