Micuel Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Chyba z miesiąc temu był już ten temat omawiany no ale 8) A speawa wygląda tak: MB Abit KT7A (VIA KT133A) jakoś u mnie i u wielu innych osób nie chce obsługiwać AGP x4 dla kart Geforce2 lub nowszych. Na Riva'ch i Geforcach1 AGP x4 działa bez problemów. Nie pomaga aktualizacja biosu i sterowników. A pytanie jest takie: Czy ktoś oddawał tą płyte do serwisu i co na to powiedzieli? (może wymienią na nową jak ją oddam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Witam Tu: http://www.viahardware.com/faq/kt7/kt7faq.htm znajdziesz wyczerpujaca opowiedz. I wiele innych ciekawych rzeczy o Twojej MB. -- Wszystkiego Dobrego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ja tam mam na tej plycie Radeona 8500 i chodzi jak marzenie na agp 4x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotkey Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Mam KT7A-Raid. Moja świętej pamięci karta(w podpisie) też robiła problemy, ale chyba przesiadka na win XP pomagała(chyba). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micuel Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Thanx Pitur za link. Już wszystko OK (a meczylem sie z tym juz rok) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...