Macho Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 czy ktos ma taki na sprzedaz bardzo prosze o kontakt mój GG 1331784 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 szybki jesteś :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 pomóżcie chłopakowi, potrzebuje szybko kontrolera scsi uw 160 na pci z wew. 80 pinowym złączem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 pomóżcie chłopakowi, potrzebuje szybko kontrolera scsi uw 160 na pci z wew. 80 pinowym złączem dzieki que_pasa jestes the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 pomóżcie chłopakowi, potrzebuje szybko kontrolera scsi uw 160 na pci z wew. 80 pinowym złączem dzieki que_pasa jestes the best!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzięki :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 yo ja ostatni kupilem adapteca aha 2940uw na 14 urzedzen scsi transfer ponad 80 mb czyli do dyskow 15000 obrotow , na 7 urzdzen ultra i 7 na ultra w , dalem za niego ok 150 zl luknij sobie na www.adaptec.com ile kosztuje , poszukaj na alegro tam zawsze cos jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ten kontroler co masz ma złącze 68 czy 80 pin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Kup przejściówkę na 80pin/68-pin i bez problemów podłączysz pod zwykły kontroler UW-SCSI. Na złączu 80-pin dodatkowo idzie tylko zasilanie. Kiedyś szukałem tego do IBM-a DeskStar, nie pamiętam jednak gdzie ją dostałem, kosztowała około 40zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 o nie wiedziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 yo ja ostatni kupilem adapteca aha 2940uw na 14 urzedzen scsi transfer ponad 80 mb czyli do dyskow 15000 obrotow , na 7 urzdzen ultra i 7 na ultra w , dalem za niego ok 150 zl luknij sobie na www.adaptec.com ile kosztuje , poszukaj na alegro tam zawsze cos jest Na pewno masz model AHA 2940UW? Ja mam taki sam, kupilem 4 lata temu, ale on ma transfer do 40mb/s. Chyba masz jakas nowsza wersje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...