qqq@ Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Prosze o szybka odpoiwedz , nie biore pod uwage tam daty produkcji. Czy te procki maja ten sam stepping?Ktora literka jest najwazniejsza ;-D? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 AIRGA chyba bedzie sie gorzej krecic bo to jeszcze wersja 0,18 mikrona z tego co mi wiadomo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 AIRGA chyba bedzie sie gorzej krecic bo to jeszcze wersja 0,18 mikrona z tego co mi wiadomo :)AIRGA chyba bedzie sie gorzej krecic bo to jeszcze wersja 0,18 mikrona z tego co mi wiadomo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 AIRGA chyba bedzie sie gorzej krecic bo to jeszcze wersja 0,18 mikrona z tego co mi wiadomo :)AIRGA chyba bedzie sie gorzej krecic bo to jeszcze wersja 0,18 mikrona z tego co mi wiadomo :)AIRGA chyba bedzie sie gorzej krecic bo to jeszcze wersja 0,18 mikrona z tego co mi wiadomo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michasiek Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Stepping oznaczony jest przez ostatnią literkę...jiuxb lepszy...poszukaj dużo się tu o tym mówiło... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqq@ Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 pierwszy i drugi antek sa w 0,13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 http://www.cpudatabase.com/CPUdb/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqq@ Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 thz za linka ale moze jescze ktos soe wypowie na ten temat ktory jest lepszy do o/c Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 thz za linka ale moze jescze ktos soe wypowie na ten temat ktory jest lepszy do o/c AIRGA to stepping A0 czyli beznadziejny do o/c bierz tego drugiego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 OT:Hajmon ten twój awatar jest wstrętny! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoSHi Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 wlasnie - co to ma byc - jak tak lubisz to zachowaj to dla siebie a nie pokazujesz publicznie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...