CePeK Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Qrcze mam problem :( Już byłem zapakowany na jutro do szkoły, gdy matka poczuła jakiś smród... 8O Okazało się że to moja torba leżąca w pokoju, no więc wywaliła mi z niej wszystko a tam trochę na dnie i trochę na boku szara pleśń :| Pewnie jak w lato chowały się u mnie w piwnicy koty sąsiada to mi ją olały i tak do tego doszło jeszcze zgniłe jedzonko (ogórek + 1/4 kabanoska + kanapka z serem) książki z poprzedniej klasy do wyrzucenia, a chciałem je sprzedać :evil: Pleśni się już pozbyłem bo wymyłem ją różnymi płynami itd. Ale ten smród :( nie włożę tego do pralki bo boję się, że mi cała (pralka) prześmierdnie, nie mogę kupić już nowej torby bo wszystkie sklepy zamknięte :( Ma ktoś sposób, aby pozbyć się tego zapachu :?: Odpada jakaś reklamówka zamiast torby, bo jutro mam 7 lekcji no i w tym WF. Odpada też wietrzenie na balkonie (nie pomaga > sprawdzone :roll: ), wsadzenie kostki mydła na noc lub perfumy też odpadają... Może macie jakiś pomysł, na pewno niektórym z forum się to przyda ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 niektórzy to mają problemy... ja mam pomysł nie idz do szkoły swiat sie nie zawali ja bym ze smierdzżcym plecakiem nie poszedł:) mama ci usprawiedliwienie napisze z powodu smierdzącej torby:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrozpa Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 siema mozna zrobic pierwsze wagary zeby isc kupic nowa hehehe :D pozdro 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Wagary !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 sruaaueahuahuaehueahueauheahueauhaeuaahhaueauahaehaehuahuahauauhauaae <span style="color:red;">[ciach!]</span>a pralaka ci sie nie zrzyga nie boj sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Nie bierz nic, a potem w szkole obróć wszystko w żart ze zapomniales plecaka, bo wakacje itp.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 kosmo>Już raz przypadkowo zapomniałem plecaka ;) Drugi raz nie przejdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 podmien plecak komus w szkole i powiedz calej klasie ze kot mu nasral do plecaka , beda sie ryc z niego nei z ciebie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Taaaa ;) Taki żarcik na dzień kota :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 p3dzi0r - konspiratorze ty :P A tak serio to olej to i idz jutro kup nowa torbe - wymowka dobra jak kazda inna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 podczepie sie :) jakie firmy oprocz JanSport produkuja jeszcze dobre plecaki ? Bo jakos nic nie moge wybrac w znosnej cenie z JanSportu :P Macie propozycje ? Najlepiej zebym na www mogl obejzec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Powiedz ze zyjesz w zgodzie z natura i chodowales sobie grzybki przez wakacje... Plecaki maja swietny mikroklimat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 a to co jedyny plecak w domu? nic innego sie nie znajdzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 a ja powiem tak , oddaj plecaczek pani od biologii jako ze grzybki wychodowales i dostaniesz szosteczke za darmo i bedziesz miec pretexta zeby kupic nowego plecaczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 dobre dobre.. :) bylo wrzucic plecak do szafy a nie do kociej szczalni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Dune>A znajdzie się... Młodszego brachola stara PASSO :D Reszta to takie jakbym do Rosji na rok się wybierał... SuChyY>Nie pokazuj mi tego kota bo mam wiatrówke pod ręką i jeszcze strzele w monitor i co będzie ;) Co do plecaków to polecam NevePARIS tak się zwał mój kupiłem go 4 lata temu i do dziś był fajowy :cry: :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Proponuje uprać - przestanie śmierdzieć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 SuChyY>Nie pokazuj mi tego kota bo mam wiatrówke pod ręką i jeszcze strzele w monitor i co będzie ;) Co do plecaków to polecam NevePARIS tak się zwał mój kupiłem go 4 lata temu i do dziś był fajowy :cry: :? Chyba bys tego nie zrobil biednemu, malemu kotkowi ktory ma na dodatek zatwardzenie od 2 lat, on jest naprawde biedny... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 podczepie sie :) jakie firmy oprocz JanSport produkuja jeszcze dobre plecaki ? Bo jakos nic nie moge wybrac w znosnej cenie z JanSportu :P Macie propozycje ? Najlepiej zebym na www mogl obejzec.Drogie ale mają gwarancję 30 lat. Swój kupiłem rok temu i pękły mi takie klamerki półprzezroczyste, przyjeli mi w plecak w siedzibie Jan Sport i wymienili klamerki bez żadnego pokazywania rachunku(zgubił mi się) i przysłali na swój koszt kurierem do mnie do domu. Bardzo porządna firma. Oto mój model: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velos Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 podczepie sie :) jakie firmy oprocz JanSport produkuja jeszcze dobre plecaki ? Bo jakos nic nie moge wybrac w znosnej cenie z JanSportu :P Macie propozycje ? Najlepiej zebym na www mogl obejzec. Stary tylko BigStary - po roku uzytkowania nie widac sladu , sa pelne ladu jak z nowego skladu ;)) <rotfl> Ps. Zapierdzielac do szkoly , ja mam jeszcze miesiac wolnego :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Hee. Tak przeczuwalem ze sie taki temat pojawi jak tylko ludziska zaczna plecaki z szaf wyciagac. He szkola sie konczyla to do szafy a teraz klopot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 p3dzi0r> Kilka lat temu miałem takie zadanie domowe :D Ale teraz nowa pani trzeba próbować... ;) Mutos> A pralka od tego nie zdechnie... :?: No chyba że jutro pujde o 6.00 do pralni publicznej :twisted: Tylko czy zdąży ona wyschnąć przez godzine... :?: SuChyY>I czasem nie kupuj plecaków NIKE miałem taką i mi się rozdarła :evil: PS.Szkoła się zaczęła a ja błędy ortograficzne wale ;) ^ PSS.Nie wsadziłem jej do szafy bo bym musiał ją rozpakować, a tego mi się nie chciało :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velos Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 BUEHEHE , to wyglada jak spadochron , jaeszcze brakuje tylko linek i wysokosciomierza ;)))) heheheh linia lecakow dla fanow gier z seri Commandos ;))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Jeżeli chcesz kupictanio i dobrze to polecam : Alpinus - 3 lata i zadnego śladu uszkodzenia/zniszczenia poza brudem :D lub reporter - teraz kupiłem i jest bardzo pożądny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Ciiiiiiiii... Za chwile 22 trzeba iść spać jutro do szkoły! ;) Qrcze przez to forum znów mi się humor poprawił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Mój plecak nike-a ma ponad 5 lat, chyba nawet 6. I jedyne co rozwaliłem to uchwyty od zamków i zadrapania klamer plastikowych. Tak stan igła :D. Kosztowął wtedy 170 zł. A używam go wszędzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Usunąć !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Dzieki za podpowiedzi, coprawda jestem najbardziej zdecydowany na jakis JanSport za... max 250zl, ale nie pomyslalem o Alpinusie, zaraz oblookam co oni tam maja. Co do BigStara to wlasnie przez 3 lata w takim chodzilem... troche sie porozciagal itp ;) Wole cos ... hmmm mocniejszego - dokladam do plecaka to co musialbym wydac na torbe do aparatu ;) Bede go nosil w plecaku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 podczepie sie :) jakie firmy oprocz JanSport produkuja jeszcze dobre plecaki ? Bo jakos nic nie moge wybrac w znosnej cenie z JanSportu :P Macie propozycje ? Najlepiej zebym na www mogl obejzec. Proponuje Fjord Nansen. Dozywotnia gwarancja. Za swoj dalem 159pln, wiec chyba nie tak drogo. A trzyma sie juz dwa lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 nie martw sie bierz ten smierdzący plecak do szkoły siądz w pierwszej lawce to cie nauczyciele zwolnią do domu jak bedzie bardzo capić. drugi pomysł to znajdz jakiegoś kota z takim plecakiem(albo lepszym:)) i sie zamien powiedz że w tej szkole taki zwyczaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...