nik Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 witam wszystkich i mam taki dylemat mam mozliwośc wykonania frezowanych blokow wodnych i chcialbym sie poradzic na forum ktory z moich projektow bedzie wydajniejszy #1 http://rani18.w.interia.pl/b1.jpg #2 http://rani18.w.interia.pl/b2.jpg jesli zauwazycie jakies razace bledy w konstrukcji bloczkow to uwagi tez mile widziane Ps. na wierzch planuje przykrecic plexi ok 10mm grubosci zeby sie króćce dobrze trzymaly, a przy okazji bedzie to mocowanie bloku do plyty na otwory wokol socketa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 1 rzoudzi, 2 trzeba bylo by bardziej, ale 1 szybciej sie frezuje i do tego ma ladne osiagi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Generalnie jak masz dostep do frezowania to probuj White Water, bo raczej z Cascade sobie nie poradzisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nik Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 no fajnie tylko ja jestem poczatkujacy i za bardzo nie wiem co z czym sie ma, a frezowac to i tak sam nie bede tylko "fachowiec" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 Poszukaj na gogleach White Water Little River. Znajdziesz mala strone producenta dwoch naprawde kapitalnych blokow. BTW to przed poczatkiem roboty solidnie przejzych cale forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nik Opublikowano 1 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2003 widzialem juz te bloki tylko nazwy po agielskiemu nie skojarzylem, taki wymiatacz to raczej mi nie bedzie porzebny narazie na mojego xp 1700+ starczy to co juz wymyslilem , a co do przegladanie forum to juz troche sobie o wc czytalem i tak od paru miesiecy kompletuje wlasny uklad i narazie to marnie idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...