pablo163 Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Witam all mam takie pytanko czy wie ktos moze jak zrobic taki trik zeby na koncu badz poczatku kazdej wiadomosci byl adres strony. Wiem ze da sie to zrobic ale zbytnio nie czaje jak. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 :idea: narzedzia :arrow: opcje :arrow: podpisy i mozesz wpisac co chcesz (recznie lub dac sciezke do pliku z podpisem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Tak ale to zawsze trzeba dodawac a ja bym chcial zeby on byl zawsze dodawany do kazdej wiadomosci bez mojej intencji w tym .Moze jakis kod html trzeba zapodac? Tak zeby byl pod linja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 narzedzia :arrow: opcje :arrow: podpisyna gorze masz opcje dodaj podpisy do wszystkich wychodzacych wiadomosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...