Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jak w temacie. Jaki jest maxymalny mnożnik Athlona 1000Mhz(t-bird)?? Wiadomość dla reeda~xp- nie znalazłem na to odpowiedzi w archiwum ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jak w temacie. Jaki jest maxymalny mnożnik Athlona 1000Mhz(t-bird)?? Wiadomość dla Reeda~xp- nie znalazłem na to odpowiedzi w archiwum ;) . reed, piszemy przez male "er" :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 mysle ze jak AYHJA to 15x100 powinien na Vcore 1,85V wytrzymac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Maksymalny to chyba taki na którym komp Ci odpali. :D . U mnie ciągnie na 11 .Gdy dałem 11,5 komp przestał reagować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jak w temacie. Jaki jest maxymalny mnożnik Athlona 1000Mhz(t-bird)?? Wiadomość dla Reeda~xp- nie znalazłem na to odpowiedzi w archiwum ;) . reed, piszemy przez male "er" :) No wiesz co Mateoosh chciał byś kulturalny 8) i ładnie napisał z dużej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Jak w temacie. Jaki jest maxymalny mnożnik Athlona 1000Mhz(t-bird)?? Wiadomość dla Reeda~xp- nie znalazłem na to odpowiedzi w archiwum ;) . reed, piszemy przez male "er" :) Teraz lepiej?? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ale chodzi mi o maxymalny możliwy teoretycznie. Jaki jest maxymalny ustalony przez AMD?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 hmmm nie kapuje zbytnio ale chyba Ci chodzi o to ile możesz ustawić na max, sprawdź ile możesz pociągnąc w biosie zworkach itp - a AMD to chyba raczej maximum żadnego nie określał - dla takiego powinno być 10x - według AMD, który w [gluteus maximus] ma overklokerów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ale chodzi mi o maxymalny możliwy teoretycznie. Jaki jest maxymalny ustalony przez AMD?? Dla thunderbird max to 12.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Z tego co mi wiadomo "zworkologicznie" moshna ustafic do 12,5x a do 15x z poziomu biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ale chodzi mi o maxymalny możliwy teoretycznie. Jaki jest maxymalny ustalony przez AMD?? Dla thunderbird max to 12.5 Brawo!!! o to mi właśnie chodziło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...