Lisek^ Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Jak w temacie, a może ktoś będzie dopiero od tego roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeciK Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Ja jestem po 2 latach fizyki (no prawie dwoch .. odpuscilem se w marcu :P) na UwB .. Teraz poszedlem na zaoczna informe na PB .. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Ja jestem na Fizyce na UwB ( razem z Secikiem) , jeszcze bortas studiuje w Białym na PB, wydzial elektryczny. PS Secior mam twego UT2003 jeszcze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Pytam bo szukam sobie "znajomości" :) Od 1 paź będę będę studiował na WE EiT i chciałbym z kimś pogadać czego mam się spodziewać na uczelni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Pytam bo szukam sobie "znajomości" :) Od 1 paź będę będę studiował na WE EiT i chciałbym z kimś pogadać czego mam się spodziewać na uczelni :) To do bortasa wal on własnie to studiuje. Z tego wydzilu jest jeszcze jeden uczestnik tego forum ale nie znam ksywy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...