CzarnyKot Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Witam, .... Sprawa jak w temacie, ..... klient ma notebooka HP bez portu RS-232...bedzie mial zakladany net przez SDI ....a modem SDI na RS-a.... Czy podlacze modem TP-sy uzywajac przejsciowki USB-RS-232?????? Troche routerow sprawdzalem (CISCO) , .....dzialaja z takim rozwiazaniem ale nie wiem czy modem SDI to przejdzie... Pozdrawiam Łukasz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Wydaje mi się że jeżeli CISCO przechodzi przez taki trip to SDI też powinno przejść. Chociaż to TPsa więc wszystkiego można się spodziewać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 o ile mi wiadomo to sdi dziala na takiej przejsciowce( na allego byly takie aukcje w stylu podloacz sdi do mac'a a mac niema rs'a) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...