tomekaa Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 dlaczego zawsze outlook expres otwiera mi się z 5-10 min?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 tez tak mialem jak milem juz dluzszy czas windowsa, wiec reinstall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 dlaczego zawsze outlook expres otwiera mi się z 5-10 min??bo masz syf w systemie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekaa Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 ale ja mam to od razu po instalacji systemu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Jaki system, JAki Outlook, czy instalowałes jakies poprawki ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 ja tak mam na xp i tez po reinstalce wiec zmienilem program na the bat :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Zgadzam się z panem Pytajnikiem :lol: : wywal Outlooka i instalnij sobie Nietoperka :D :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Jak was wszystkich slucham to mi sie slabo robi :/ Jezeli masz win xp to wcale nie wina outlolka tylko Windows Messengera A jak to naprawic to podam Ci zaraz, wezme sie tylko za szukanie bo gdzies to wyczytalem ale nie pamietam gdzie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 mozesz usunąć Windows Messengera np. programem xp antispy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...