rout Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 hi all mam p4 2,6 z ht i osiaga taka sama temp z volcano 7+ jak i bez niego tylko z miedzianym radiatorem [wentyl wylaczony] .. co to moze byc? zla pasta? mam silikonowego gluta:P .. radiator dobrze przylega , pasty w sam raz... co to moze byc? help pls pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 tzn przez jakies 5 min ma taka sama temp potem podchodzi do 66 * w idle [bez wentyla] a z wentylem [boxowym] to rowniez ponizej 55 nie schodzil w idle:( co sie dzieje? z volcano nawet na 6k rpm powinno byc znacznie mniej a jest tyle samo:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 jaką masz mobo - możliwe że odczyt następuje z diody w procesorze - najlepiej to sprawdź to dotykając radiatora przy włączonym wentylu - jak jest chłodny to odczyt z diody - ja w idle mam 45st.C a w full load coś ok. 55-58 a mimo to radiator jest zimny - mój IC7-G ma odczyt z diody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 ja mam epox 4pda2+ i radiator przy low jest chlodny , po jakichs 20 min letni , a na middle to w idle nonstop chlodny.. tylko ze miedzy high a middle nie ma zadnej roznicy w temp:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...