MIWAJ Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Czy ktoś ma tak dostarczany internet? Sprawdzalem http://www.pattern.pl jest dostawcą Kilka pytan do użytkownikow -czy to dziala ? -jakie sa transfery rzeczywiste? Bardzo proszę i informację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 [...] DWA TYGODNIE ZA DARMO! Każdy nowy klient może korzystać z naszych usług przez dwa tygodnie za darmo. [...] skoro tak to sprobuj....najwyzej po dwoch tygodniach oddasz modem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Jezeli codziennie chcesz kozystac z internetu wylacznie z www/mail/gg to moze sie zmiescisz w taryfie czesto. Jezeli chcesz czasem cos sciagnac zapomnij. Obecnie internet przez gniazdko jest chyba najdroszym rozwiazaniem dla koncowego usera :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 ja gdzies czytalem ze mozesz siciagnac tylko ok 500 MB, (dobrze nie pamietam), a jak przekroczysz to dopłacasz. Po za tym slyszalem (ale nie wiem czy to prawda) że nie działają DNSy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timm Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 ja gdzies czytalem ze mozesz siciagnac tylko ok 500 MB, (dobrze nie pamietam), a jak przekroczysz to dopłacasz. Po za tym slyszalem (ale nie wiem czy to prawda) że nie działają DNSyZerknij na linka z pierwszego posta to rozwiejesz swoja niepewnosc. Btw przeliczcie sobie czym sie skonczy sciagniecie powiedzmy 1GB w ciagu miesiaca :D. (a teraz cos dla ssaczy co lamentuja przy oplacie ~50zl za net a sciagajacy 10GB czy wiecej na miesiac na miesiac ile byscie placili :] ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 6 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2003 Obecnie internet przez gniazdko jest chyba najdroszym rozwiazaniem dla koncowego usera :(.Pozatym przyczynia się do powstawiania tzw. smogu elektromagnetycznego, czyli zakłóceń radiowych które są bardzo uciążliwe szczególnie dla krótkofalowców - amatorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...