Kaeres Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Nie mam odglosow mowy postaci w grze. Inne dzwieki sa. Problem podobny do tego z NOLF 2. W NOLF wystarczyl patch. Tutaj zainstalowalem jakas latke ale nie chciala mi sie potem gra uruchomic :/ P.S. Teraz zauwazylem, ze pomylilem z pospiechu fora. Prosze o przeniesienie na GRY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Chyba malo ludzi w to gra. Z problemem sobie poradzilem bez patcha. Co sadzicie o tej grze ? Ja calkiem niedawno sie o niej dowiedzialem i specjalnie z tej okazji obejrzalem film jeszcze raz zeby sie wczuc w klimat gry. Kontynuacja w postaci gry lepsza niz mialby to byc film. Grafika jest cudowna. Ostre textury w wysokiej rozdz. Jakos po screenach nie moglem sobie wyobrazic, ze to bedzie tak cudne. Silnik bardzo ale to bardzo dobrze dopracowany. Podobnie zreszta jak w NOLF2. Nic nie tnie w najwyzszych rozdz. z max detalami. Balem sie, ze bedzie przechlapane jak zobaczylem, ze na max detalach bedzie trzeba 2Ghz i ti4200 a tu taka mila niespodzianka. P.S. Prosze o przeniesienie na forum GRY. Wyscigi swietlnych motocykli sa lepsze niz moglem sobie wyobrazic. Lepsze efekty niz w filmie (co prawda sprzed 20 lat). Fabula lepsza niz w filmowym pierwowzorze. Polecam bardzo. Gra rozni sie od sztampowych gierek typu FPP. Polecam nawet tym ktorzy nie ogladali filmu. Opowiesc jest tak wciagajaca, ze nie bedziecie odczuwali braku historii z filmu. Fabula sie jedynie przeplata z filmowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Hmm, jak monolog to juz do konca. Przeczytajcie recke z gry. Moze wtedy ktos w to zacznie grac. Takiej gry to jeszcze dlugo nikt nie wymysli. HL, unreal i inne FPP moga sie schowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Mam tą/tę gierę. Obecnie modernizuję kompa więc nie mam na czym grać- kwestia kilku dni- jak tylko zagram- opiszę swoje wrażenia (demo było extra). Fajny monolog :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Grałem w demko i było naprawdę niezłe, fajny klimat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Moją opinie znajdziesz tutaj http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=417...n+2+0+devinance Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorm Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Grałem w demko i było naprawdę niezłe, fajny klimat Off topic ; Leonidas: fajny avatarek :) Pozdrawiam Gorm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 witam dzisiaj zainstalowałem super giera zupełnie inna niz wszystkie fpp w jakie grałem.Polecam :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 Co sie dzieje z tym forum? tron 2.0 na Sprzecie, problemy z softem na Chlodzeniu... :/ Moderatorzy sa chetni tylko do jednego- przydzielania owocow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 OT Gorm: fajnego avatara to ty masz....nie ma jak fallout, ciagnie mnie wlasnie do dwoojki... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 19 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2003 gra fajna, tylko za krotka - ot 3-4 dni zabawy, ale dla fanow filmu a must see ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 ak na fpp to spox szkoda ze nie lubie tego ggatunku ale grywalnosc mas poczko :) mozna sie pobawic - szczegolnie dysk mi sie podoba :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marks Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 prośba:mam uszkodzony plik AutoRun2.exe na 2 płycie gdyby jakiś dobry człek mógł podesłać: marks9@o2.pl. Z góry dziękuję.O.K już nie dziekuję, mam, fajna gra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2003 Co sie dzieje z tym forum? tron 2.0 na Sprzecie, problemy z softem na Chlodzeniu... :/ Moderatorzy sa chetni tylko do jednego- przydzielania owocow. Jakbym umial zmieniac fora to bym to zmienil raza po postawieniu. Po prostu za pozno sie kapnalem :P Prosze po raz trzeci aby przeniesc topik na gry. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2003 Hihhi :D:D Kolejna podpucha dla niewtajemniczonych lub mniej wtajemniczonych, tudziez sceptykow :D http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=1423 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...