Skocz do zawartości
Kaeres

Tron 2.0

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam odglosow mowy postaci w grze. Inne dzwieki sa.

Problem podobny do tego z NOLF 2.

W NOLF wystarczyl patch. Tutaj zainstalowalem jakas latke ale nie chciala mi sie potem gra uruchomic :/

P.S. Teraz zauwazylem, ze pomylilem z pospiechu fora.

Prosze o przeniesienie na GRY.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chyba malo ludzi w to gra.

Z problemem sobie poradzilem bez patcha.

Co sadzicie o tej grze ?

Ja calkiem niedawno sie o niej dowiedzialem i specjalnie z tej okazji obejrzalem film jeszcze raz zeby sie wczuc w klimat gry.

Kontynuacja w postaci gry lepsza niz mialby to byc film.

Grafika jest cudowna. Ostre textury w wysokiej rozdz. Jakos po screenach nie moglem sobie wyobrazic, ze to bedzie tak cudne.

Silnik bardzo ale to bardzo dobrze dopracowany. Podobnie zreszta jak w NOLF2. Nic nie tnie w najwyzszych rozdz. z max detalami. Balem sie, ze bedzie przechlapane jak zobaczylem, ze na max detalach bedzie trzeba 2Ghz i ti4200 a tu taka mila niespodzianka.

P.S. Prosze o przeniesienie na forum GRY.

Wyscigi swietlnych motocykli sa lepsze niz moglem sobie wyobrazic. Lepsze efekty niz w filmie (co prawda sprzed 20 lat).

Fabula lepsza niz w filmowym pierwowzorze.

Polecam bardzo. Gra rozni sie od sztampowych gierek typu FPP. Polecam nawet tym ktorzy nie ogladali filmu. Opowiesc jest tak wciagajaca, ze nie bedziecie odczuwali braku historii z filmu. Fabula sie jedynie przeplata z filmowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co sie dzieje z tym forum? tron 2.0 na Sprzecie, problemy z softem na Chlodzeniu... :/ Moderatorzy sa chetni tylko do jednego- przydzielania owocow.

Jakbym umial zmieniac fora to bym to zmienil raza po postawieniu.

Po prostu za pozno sie kapnalem :P

Prosze po raz trzeci aby przeniesc topik na gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...