Kaczor Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 No właśnie JA: 1.O grach - CD Action 2.O sprzęcie i nie o grach - ENTER A jak u Was? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 hmm... :D kiedys to było :( moja ulubiona gazeta [o wszystkim] Reset CD ale niestety padł :evil: :evil: :evil: wielka szkoda :evil: ... :( a tak od czasu do czasu to kupuje pc world computer ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 1 -cd action 2- Chip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 PC World Komputer PC Format Kiedys Komputer Swiat :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ja regularnie to niczego nie kupuje wole swieze wiadomosci z sieci ale czasem jak gdzies jade czy mam miec nudny dzien na uczelni to kupuje Internet, WWW, PcKurier, Enter. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ja kupuje clicka!, artsa oraz coś innego jak jest fajny temat lub coś na płycie kiedyś kupowałem gamblera i to było cuda ale niestety splajtował. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Kiedys Komputer Swiat :lol: ja też kiedyś bo teraz to jest gazeta dla początkujących choć testy są OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Kiedyś komputer świat, póżniej troche ENTER a teraz CHIP od chyba trzech lat... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ja już od kilkunastu miesięcy nie kupuje gazet- net mi wystarcza, ale zawsze lubiałem Chipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Fakt ze najwiecj info moshna znalesc w sieci ale jak sie siedzi na noodnych wykladach to trzeba cos poczytac ;) 1. Chip... ... i juz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 od 4,5 roku tylko CHIP :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Sh4bel=- Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Wlasnie RESET CD :( to bylo tooo a teraz ehh tylko Chip zostal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 CHIP troszke ENTER i PCWK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Kiedys KŚ ale w kółko maglowali te same testy i nudy jednym słowem... Teraz Chip i Enter a co do gazet z grami to CD-ACTION Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Chip i Enter. A gry: Action plus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 najlepsze pisemko o grach jakie mialem w rekach to pc games cd zajebiste bylo ;]] teraz to czasem clicka kupie ;]] a o kompach to raczej chip ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Chip niekiedy Enter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Ja już chyba od 5 lat czytam Czipa i to systematycznie ale teraz jak mam neta to jest z tym kiepsko. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Tylko CHIP od czasu do czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 6 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2002 Gry to CD-Action Reszta Chip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azzazel Opublikowano 8 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2002 Chip,PCWK,enter,Cdaction i kilka roznych zalezy czy jest cos ciekawego to tylko jesli chodzi o kompy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Daaawno temu Top Secret i Bajtka - wtedy absolutnie najlepsze gazety komputerowe Teraz jest burdel i nie ma nic fajnego w szczegolnosci o grach. CD Action to gazeta dolozona do plyty o zenujacym poziomie merytorycznym, SecretService jako najstarszy z wszystkich ktore dotrwaly tez sie popsul przez ich jakies tam sprzeczki wewnetrzne, paradoksalnie o grach w tej chwili najbardziej cenie kolejnego weterana pt Świat Gier Komputerowych Pozatym zdarza mi sie kupowac Software 2.0, Linux+, PC Kurier i z racji prenumeraty ComputerWorld Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ja tak ja Xon, jak jade do lekarza gdzie sa strasznie dlugie kolejki i trzeba czekac po trzy godziny to wtedy sobie kupuje CHIP'a, PC World Komputer albo CD Action. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Ja kiedys czytalem Gamblera... To byla naprawde fajan gazetka.. Niestaty padla :cry: Ze sprzetu to Chipa czytam... Ps. WLasnie przyszla przesylka z GF4Ti4200 :)))))))))))))))))))))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 Z gazet o sprzęcie to Enter. O grach to kupowałem Secret Service , ale upadło :cry: . Obiecałem sobie, że w życiu nie wezme do rąk CD - Action :evil: :evil: bo to m. in. oni przybili jeden z gwoździ do trumny Secret Service. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 10 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2002 o grach w tej chwili najbardziej cenie kolejnego weterana pt Świat Gier KomputerowychŚGK już nie to co kiedyś........ takie jakieś się zrobiło dziwne, przedtem było lux :!: czytałem cdaction i ŚGK, teraz tylko net, no chyba że przez znajomych mi wpadnie w łapy chip albo enter... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ŚGK już nie to co kiedyś........ takie jakieś się zrobiło dziwne, przedtem było Pamietam pierwszy numer (dalsze chyba tez przez jakis czas tak mialy) gdzie co druga strona byla na dobrym papierze (screeny). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a ja nie czytam gazet jakoś :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 hehe, na początku to nawet nie co druga :) ale texty np. Między nami graczami nadal są the best :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ja żadnych gazet nie kupuję tylko NET a jak gdzieś jadę to wchodzę na stronki drukuję ze 100 kartek i to wszystko :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...