Skocz do zawartości
Kaczor

Jakie gazety/czasopisma/magazyny komputerowe preferujecie?

Rekomendowane odpowiedzi

hmm... :D kiedys to było :( moja ulubiona gazeta [o wszystkim]

Reset CD ale niestety padł :evil: :evil: :evil: wielka szkoda :evil: ... :( a tak od czasu do czasu to kupuje pc world computer ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fakt ze najwiecj info moshna znalesc w sieci ale jak sie siedzi na noodnych wykladach to trzeba cos poczytac ;)

1. Chip...

... i juz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daaawno temu Top Secret i Bajtka - wtedy absolutnie najlepsze gazety komputerowe

Teraz jest burdel i nie ma nic fajnego w szczegolnosci o grach.

CD Action to gazeta dolozona do plyty o zenujacym poziomie merytorycznym, SecretService jako najstarszy z wszystkich ktore dotrwaly tez sie popsul przez ich jakies tam sprzeczki wewnetrzne, paradoksalnie o grach w tej chwili najbardziej cenie kolejnego weterana pt Świat Gier Komputerowych

Pozatym zdarza mi sie kupowac Software 2.0, Linux+, PC Kurier i z racji prenumeraty ComputerWorld

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z gazet o sprzęcie to Enter.

O grach to kupowałem Secret Service , ale upadło :cry: .

Obiecałem sobie, że w życiu nie wezme do rąk CD - Action :evil: :evil: bo to m. in. oni przybili jeden z gwoździ do trumny Secret Service.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o grach w tej chwili najbardziej cenie kolejnego weterana pt Świat Gier Komputerowych

ŚGK już nie to co kiedyś........ takie jakieś się zrobiło dziwne, przedtem było lux :!:

czytałem cdaction i ŚGK, teraz tylko net, no chyba że przez znajomych mi wpadnie w łapy chip albo enter...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ŚGK już nie to co kiedyś........ takie jakieś się zrobiło dziwne, przedtem było

Pamietam pierwszy numer (dalsze chyba tez przez jakis czas tak mialy) gdzie co druga strona byla na dobrym papierze (screeny).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi