XPerience Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Witam Dawno tu już nic nie pisałem i nie byłem ale że kolega i to dobry ma zamiar jutro pojutrze qpić kompa zwracam się do gremium o poradę. Wiem że to oryginalny temat nie jest ale trochę wypadłem z obiegu po qpnie kompa sobie - proszę więc o radę podpowiedź. Komp ma być za max 3000 razem z 17". Wiadomo częściowo giery, filmy, internet - ludź <lol> nie jest młody więc gry to nie wszystko.... Równiez jako stary Amdkowiec wolę platformę pod AMD i dual, preferuję też Ati ale nie znam potencjału nowych GF... Proszę o łagodne potraktowanie (szukaj) i dziękuję za odpowiedzi. Komp może się kręcić(moim zdaniem nawet powinien).. pozdróffka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 czy ja dobrze widze, komp za 30000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPerience Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 był edit; sorki ale się jakoś cżłowiek wieczorem może machnąć ...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 a szukales? lagodnie Cie traktuje :P ale akurat za 3000pln bylo juz 'pare' tematow. Naprawde. oto jeden z nich drugi... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XPerience Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 Dzięki Czyli Barton??? Hmm ciekawi mnie również szczególnie grafa sam stanąłem na 9100 64mb Teraz jest qpa GFów a czytac to wszystko jak cżłowiek ma do pracy na wczesną godzinę hmmm to chyba wygoda/lenistwo czy jakoś tak zwą. Nie qpię nigdy nic a szczególnie mońka LG - może cos na Necu jest godnego uwagi?? dzięki i pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...