Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Czy jest między nimi różnica w wydajności i stabilności?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Mam plyte msi )patrz nizej) i jej nazwa to MSI K7T266 Pro2-RU czyli MSI MS-6380 v.2.0] Reszty domysl sie sam :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Mam plyte msi )patrz nizej) i jej nazwa to MSI K7T266 Pro2-RU czyli MSI MS-6380 v.2.0] Reszty domysl sie sam :lol: Fajny podpis - temp okolo 37-48 stopni, ekhm - mam srednia wyciagnac ? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 w zasadzie nie o to mi chodziło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 A o co ? Napisal Ci, ze na tym MSI ma wykreconego bardzo ladnie XP1600+ wiec raczej plytka spoko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 chodzi mi raczej o jakieś Benchmarki albo praktyke na obu tych płytach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Mam plyte msi )patrz nizej) i jej nazwa to MSI K7T266 Pro2-RU czyli MSI MS-6380 v.2.0] Reszty domysl sie sam :lol: Fajny podpis - temp okolo 37-48 stopni, ekhm - mam srednia wyciagnac ? :) mam taki zmyslny progam vcool i jak jestem w windzie i niewiele robie to taka funkcja hlt bardzo studzi procka, a podczas mocnego "stresiku" ma obecnie 53, ale nie chce ,mi sie zmieniac :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 no to fajnie pojechałeś na tym MSI, ale coś nie wieżę żeby to było na Titanie..., a płyta jest nawet fajna sam używam tak do rzeczy to z tego co wiem 6380 to był shit stulecia, dopiero 6380v2.0 czyli Pro2 to była porządna płyta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Fajna miejscowość dr. zepsuj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Ja tam mam MS-6380LE i na stabilność/wydajność nie narzekam. Tylko ona się nie nadaje do zmian FSB :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 6380v2.0 czyli Pro2 to była porządna płyta nadal jest :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...