sir Afeen Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Właśnie przyczaiłem na stronie Sirusa nowe obudowy. Sa to aluminiowe Tracery! Stylistycznie to totalna zjebka z Lian-Li. Cena też podobna :( . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczan Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ladne ladne... Ale to moze byc droga tandeta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Pokaz mi swoja obudowe, a powiem ci kim jestes... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Pokaz mi swoja obudowe, a powiem ci kim jestes... Co sadzil bys o wlascicielu tego : ENERMAX ALUMINIUM 989 BLUE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ze ma za duzo kasy :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carat Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Na stronce www.4max.com.pl sa alu obudowy, jak widzialem w sklepie niektore naprawde sa zaje***. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Pokaz mi swoja obudowe, a powiem ci kim jestes... Co sadzil bys o wlascicielu tego : ENERMAX ALUMINIUM 989 BLUE masz cuś takiego czy tylko głupa rżniesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Mam cos takiego : tak wiec chyba glupa rzne, ale to bylo pytanie , a nie stwierdzenie ze mam taka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 nie chciałem Cie w żaden sposub urazić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Właśnie przyczaiłem na stronie Sirusa nowe obudowy. Sa to aluminiowe Tracery! Stylistycznie to totalna zjebka z Lian-Li. Cena też podobna :( . Moze kiedys mnie bedzie na takiego Tracer stac - 599zl kupa kasy jak na obudowe, ale modyfikacjie na niej to sama przyjemnosc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Co wy na taka buda ? : Plexi & ALu / bacata / naya-design Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 A ja mam taka tylko że starsza troszeczke versje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Skyhawk ATX4378C $219.- cos z ALu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Skyhawk ATX4378C $219.- cos z ALu :) OOO ta jest bardzo ladna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Skyhawk ATX4378C $219.- cos z ALu :) Ta mi sie nie podoba.(każdy ma swoje zdanie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 To jest prawdziwy wypas: Tylko że to kosztuje 899zł w 4maxie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 To jest prawdziwy wypas: Tylko że to kosztuje 899zł w 4maxie Pre modified sucks Antec goly i wesoly rzadzi... Nie podoba mi sie wersja ThermalTake Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 a co powiecie na taka budke? http://store4.yimg.com/I/inflowdirect_1686_374544 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 a co powiecie na taka budke? http://store4.yimg.com/I/inflowdirect_1686_374544 Tesz ładna ale wole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 werki wywal to wielkie zdjecie pliz, juz zmienilem, nie zawazylem ze bedzie takie wielkie, a ja wole miec bude do zrobienia niz pre-moded, pre-modedy sa dla leniuchow :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 a co powiecie na taka budke?No taka to mi sie podoba. Szukam sponsora... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 To jest prawdziwy wypas: Tylko że to kosztuje 899zł w 4maxie Wow, ta budka jest niezla :D Ale cena tesh lekko wygorowana, 899zl za bude to niemalo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 To jest prawdziwy wypas: Tylko że to kosztuje 899zł w 4maxie Wow, ta budka jest niezla :D Ale cena tesh lekko wygorowana, 899zl za bude to niemalo. a zauwazyliscie ze to jest midi tower? :P,i ze jest bez zasilki za 899?,a miditower i tak sie nie nadaje IMHO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 werki wywal to wielkie zdjecie pliz, juz zmienilem, nie zawazylem ze bedzie takie wielkie, a ja wole miec bude do zrobienia niz pre-moded, pre-modedy sa dla leniuchow :PZdjęcie zmieniłem a pre-moded tesz można ładnie pozmieniać tylko tak ładnie tego czerwonego z przodu to bym nie zrobił. Jak bym miał taką obudowe to bym czerwone zamiast srebrnego walnął bym czarny i srebrny. Srebro tylko na zagieciach na górze bym zostawił. do tego szyba na górze, a do tyego wszedzie czerwone ciemne ledy. Od zasilacza do 5.25 neon czerwony. ful wypas miałbym w dzień i w nocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 werki wywal to wielkie zdjecie pliz, juz zmienilem, nie zawazylem ze bedzie takie wielkie, a ja wole miec bude do zrobienia niz pre-moded, pre-modedy sa dla leniuchow :PZdjęcie zmieniłem a pre-moded tesz można ładnie pozmieniać tylko tak ładnie tego czerwonego z przodu to bym nie zrobił. Jak bym miał taką obudowe to bym czerwone zamiast srebrnego walnął bym czarny i srebrny. Srebro tylko na zagieciach na górze bym zostawił. do tego szyba na górze, a do tyego wszedzie czerwone ciemne ledy. Od zasilacza do 5.25 neon czerwony. ful wypas miałbym w dzień i w nocy. ciekawe ciekawe..., wlasnie zastanawiam sie nad malowaniem mojej budy (tej co dalem fote :) ), macie moze jakies propozycje, ja na razie wymyslilem ze przez srodek dam chrom od gory do dolu, a jaki kolor pasowalby naaokolo przody wtedy na przyklad?, a moze jakies inne propozycje? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 To jest prawdziwy wypas: Tylko że to kosztuje 899zł w 4maxie Wow, ta budka jest niezla :D Ale cena tesh lekko wygorowana, 899zl za bude to niemalo. a zauwazyliscie ze to jest midi tower? :P,i ze jest bez zasilki za 899?,a miditower i tak sie nie nadaje IMHO wysokość - 520mm szerokość - 206mm głębokość - 472mm Wcale taka mała nie jest to jest very small big tower :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 werki wywal to wielkie zdjecie pliz, juz zmienilem, nie zawazylem ze bedzie takie wielkie, a ja wole miec bude do zrobienia niz pre-moded, pre-modedy sa dla leniuchow :PZdjęcie zmieniłem a pre-moded tesz można ładnie pozmieniać tylko tak ładnie tego czerwonego z przodu to bym nie zrobił. Jak bym miał taką obudowe to bym czerwone zamiast srebrnego walnął bym czarny i srebrny. Srebro tylko na zagieciach na górze bym zostawił. do tego szyba na górze, a do tyego wszedzie czerwone ciemne ledy. Od zasilacza do 5.25 neon czerwony. ful wypas miałbym w dzień i w nocy. ciekawe ciekawe..., wlasnie zastanawiam sie nad malowaniem mojej budy (tej co dalem fote :) ), macie moze jakies propozycje, ja na razie wymyslilem ze przez srodek dam chrom od gory do dolu, a jaki kolor pasowalby naaokolo przody wtedy na przyklad?, a moze jakies inne propozycje? Sugerowalbym Niebieski matowy lub czerwien jadowita... Ja chyba przemaluje za jakis czas kompa na niebiesko... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 to jak mam pomalowac moja budke?, jakies propozycje do tego chromu? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Walnij ja srebrnym -blyskiem- i zroob sobie jakies ciekaffe szablony :D Osobiscie polecam taki znaczek Biohazard (czarny) :) Gdzies to widzialem i jednym slowem -RoXx- :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 Zrób sobie szablon wielkości boku twojej obudowy i w nim powycinaj jakby kropelki teszczu nieraz jakby zacieki i takie bajery a potem to na czerwono. tak samo drugi bok. góre zrob z przodu do tyłu środkiem czarną a po bokach czerwień. Na górze miedzy czarnym a czerwonym bedziesz musiał przejechać raz czarnym raz czerwonym aby było ładne przejście. Na przód nie mam pomysłów ale jak sie pomyśli to sie wymyśli. Efekt malowania boków i góry bedzie wyglądał jak by sie ktoś nad obudowął zarżnął. Chodzi o to że bedzie to wyglądać jak krew :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...