Beton Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 potoki to nie w kazdym, a sama szyna pojdzie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 ponoc niestety nie zalezy to od producenta...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 no ale u wiekszej ilosci kart da sie zrobic szyne 256 niz potoki odblokowac??taki radek z 256szyna bedziesz szybszy od gf4 ti4200? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 POczytaj sobie tests na www.benchmark.pl tam jest własnie takie porównanie. Taki radek bije nawet fx5600. A co do szyny 256Bit to karta musi miećpamięci w układzie L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 256 bitowej szyny pamieci sie nie odblokowywuje, ona juz taka jest, jesli pamieci maja odpowiedni uklad. SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 chyba ze przebudujesz karte :) OT - czy przypadkiem zwykly nie ruszany r9500 nie dolozy ti4200? bo ja mam wrazenie ze tak.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 chyba ze przebudujesz karte :) OT - czy przypadkiem zwykly nie ruszany r9500 nie dolozy ti4200? bo ja mam wrazenie ze tak.... było juz o tym kilka topicow na forum ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 szukalem,przeczytalem milion topików i nie znalazlem op.na pytanie czy z szyna 256 pobije ti4200,bo jest taka sprawa ze moge kupic radka 9500 i sprawdzic u sprzedawcy czy sie da przerbic sterownikami na 9700,tylko teraz nie wiem czy jesli sie nawet nie da przerobic a da sie szyne odblokowac czy go brac czy lepiej ti4200,jak myslicie?w poniedzialek bede mógl go sprawdzic. mile widziana odpowiedz:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 szukalem,przeczytalem milion topików i nie znalazlem op.na pytanie czy z szyna 256 pobije ti4200,bo jest taka sprawa ze moge kupic radka 9500 i sprawdzic u sprzedawcy czy sie da przerbic sterownikami na 9700,tylko teraz nie wiem czy jesli sie nawet nie da przerobic a da sie szyne odblokowac czy go brac czy lepiej ti4200,jak myslicie?w poniedzialek bede mógl go sprawdzic. mile widziana odpowiedz:) :lol: http://www.benchmark.pl/ tytooł artyk.. w diale recenzje radeon 9500 - rehabilitacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...