wENDorf Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 witam nie dawno kupilem SOLTKA FRN2-L mam na nim 1,7xp radka 9100 i pamieci kingstona 256 333mhz.A problem jest taki podkrecilem proca 200*10 i podnioslem napiecie 1,650 komp dziala dopuki nie zaczne grac w gierke gram godz. moze nie calo i restart sie robi :( obnizylem 190*10 i napiecie te same i tez mam restarcik kompa od czasu do czasu. Pytanko mam do was takie moze wy mi podacie swoje konfigi na soltkach i ja sobie tak wrzuce bo z napieciem sie nigdy nie bawilem :D dopiero niedawno zaczelem jak kupilem soltka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 2 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2003 A i zebyscie nie pisali SZUKAJ, CZYTAJ oczekuje konkretnych odpowiedzi poto jest to forum a jesli czytacie i piszecie SZUKAJ to poco to czytac ?? :D:):P i tak odpowiadac ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 pewnie jak wpadnie moder to i tak zablokuje :D .Napisz jakie masz napiecia podczas grania i temp.Obniż (na wszelki wypadek) timingi na pamiećiach chociaż wątpie zęby to było to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Widzę że masz pamieci 333 mhz , daj im teżwiększy woltarz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mak777 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 I podaj jaki masz zasilacz, bo jeśli jakiś Codegen/Megabajt itp. to nie masz się czemu dziwić i zmieniaj zasiłkę... A tak wogólę to coś słabo z tymi napięciami :P NA 1,6 powinien śmigać, no chyba że masz proca z 1,6 w standarcie, wtedy daj mu 1,7... I napisz całą specyfikację kompa!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 A i zebyscie nie pisali SZUKAJ, CZYTAJ oczekuje konkretnych odpowiedzi poto jest to forum a jesli czytacie i piszecie SZUKAJ to poco to czytac ?? :D:):P i tak odpowiadac ??? Czy czytlaes kolego regulamin ?? Jezeli nie, to odsylam cie do leORT: ORT: ORT: ktury, dopiero potem pisz takie rzeczy. Jezeli nie bedziesz sie do niego stosowal to juz twoj problem. BTW, forum to nie czat, o ile widzisz ta subtelna roznice. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 zasilke to mam znaczy sie nie wqiem jaka to firma ale pisze na nim PENTIUM4 konfig teraz mam taki 200*10 1,7v i na pamieciach podnioslem i mam 2,6 a standart 2,5 napisze czy sie zawiesza a jak bedzie sie wieszal pomuzcie od czego moze zwisy miec znaczy sie restartuje ?? tmp. w windzie mam 34C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spideroso Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 popatrz jakie masz temperatury w biosie ustawione przy ABSII, bo jak masz soltka to na bank to sie dzieje. Albo lepsze chlodzenie, albo wyzsza temp. wbiosie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wENDorf Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Ustawilem FSB 166 czyli mam teraz 1.84ghz vcore jest standart i jest synchro z pamiecio i CHODZI MIODZIO ale rowna sumka te 200*10 by mnie bardziej cieszyla chodziasz w 3demarku nie ma zadnej roznicy juz to jak tam macie SOLTEKOWCY z ty FSB 200 i jakie Vcore ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...