pio Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Jakim windowsowskim softem mogę podmienić rysunki (chyba bitmapy) w pliku .res Nadmieniam, że nie posiadam pakietu Visual Basic i nie mam pojęcia o programowaniu w VB ani żadnym innym języku. Potrzebuję prostego w obsłudze softu jak np. ResHacker (niestety nie obsługuje plików .res). Z góry dzięki za wszelakie rady i pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Pliki *.res obsługuje Restorator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Dzięki sgj. Bardzo fajny ten programik, ale można nim jedynie wyciągać z plików bitmapy. Zamienić na inną albo ja nie ptrafię, albo (co niestety bardziej prawdopodobne) nie potrafi ten sofcik. Może jakieś inne propozycje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 To ponownie ja. Sorki za kłopot. Właśnie doszedłem jak to się robi. Zawzięcie szukałem polecenia PASTE, a DRAG & DROP nie przyszedł mi do głowy. Ściągnąłem sobie wersję 2.52, być może we wcześniejszych wersjach było polecenie WKLEJ w mojej niestety albo stety jest tylko funkcja PRZECIĄGNIJ I UPUŚĆ. Dzięki za pomoc i pozdrówki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Cos slabo szukałes, bo w menu jest opcja wstawiania bo korzystałem z tej wersji(2.52) dosc długo i była, ale skoro znalazłes na to inny sposób to też dobrze. Powinna byc to opcja pod opcją wypakowywania ale nie wiem jak sie nazywa bo aktualnie korzystam z wersji 3.0 w polskiej wersji jezykowej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...