ramzes102 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 W windowsXP zrobiłem dyskietke startową MS-DOS ale układ klawiatury na niej mam polski. Jak zrobić żeby byl polski programisty(w systemie mam polski programisty)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Jak jestes w dosie to wciskasz Alt+Ctrl i przytrzymujesz a potem F1. Chyba o to chodzilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramzes102 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 wielkie dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 lub tez bedac juz w DOSie wpisujesz komende: keyb us ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...