Skocz do zawartości
Varrol

Total offtopic, ale musze sie pochwalić

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio mało się udzielam, ponieważ siedzę w Warszawie i korzystam z netu tylko przez kafejkę. Przyjechałem tu zdawać na studia (Politechnika).

No i niedługo się przeprowadzam.

Już mam wyniki egzaminu - ZDAŁEM. Od lutego (sic!) zaczynam studiować, informatykę oczywiście.

To tyle na razie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mało się udzielam, ponieważ siedzę w Warszawie i korzystam z netu tylko przez kafejkę. Przyjechałem tu zdawać na studia (Politechnika).

Już mam wyniki egzaminu - ZDAŁEM. Od lutego (sic!) zaczynam studiować, informatykę oczywiście.

To tyle na razie.

Ej ile trzebabylo miec punktow na informatyke?? Dzieki z gora za odpowiedz. Za zasow mojego braciaka (rok temu) aż 160!!!! 8O .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1.gratulacje

2.co ta za kierunek (nie znam sie na studiach za rok dopiero LO)

Tristan uswiadomie cie, ze Polibuda warszawska jest bardzo oblegana, i dostac sie tam nie jest proste :(. A w kraju pod wzgledem poziomu to jest chyba na 5 miejscu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PIT_er :

1. politechnika warszawska jest najlepsza techniczna uczelnia w Polsce (wg rankingow)

2. na informatyke w zeszlym roku trzeba bylo miec 132 punkty (tyle miala osoba ktora sie dostala jako ostatnia)

W tym roku bylo napewno mniej, bo egzamin z fizyki byl jednym z najtrudniejszych od 10 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech wam to fajnie dopiero zaczynacie wspaniala przygode a ja sie musze z durna magisterka meczyc :evil:

Ciesz sie ze sie z nia jeszcze meczysz, juz niedlugo i do tego zatesknisz, zobaczysz jak popracujesz z rok, dwa..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To tyle na razie.

ale Ci dobrze, ja na swoje wyniki musze czekac do poniedziałku. I tez sie przeprowadze, ale do Krakowa :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jestem w domu, przy moim kompie :lol:

Kierunek to informatyka na wydziale Elektroniki i Technik Informacyjnych, a punktów miałem (sic!!!) 119, ale wierzcie, że to nie był zły wynik w porównaniu do ogółu (zadania z fizyki były okropne).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi