Varrol Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ostatnio mało się udzielam, ponieważ siedzę w Warszawie i korzystam z netu tylko przez kafejkę. Przyjechałem tu zdawać na studia (Politechnika). No i niedługo się przeprowadzam. Już mam wyniki egzaminu - ZDAŁEM. Od lutego (sic!) zaczynam studiować, informatykę oczywiście. To tyle na razie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 moj wywalili na osla laczke :) ja tez od lutego ale makro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 1.gratulacje 2.co ta za kierunek (nie znam sie na studiach za rok dopiero LO) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ostatnio mało się udzielam, ponieważ siedzę w Warszawie i korzystam z netu tylko przez kafejkę. Przyjechałem tu zdawać na studia (Politechnika). No i niedługo się przeprowadzam. Już mam wyniki egzaminu - ZDAŁEM. Od lutego (sic!) zaczynam studiować, informatykę oczywiście. To tyle na razie. Ej ile trzebabylo miec punktow na informatyke?? Dzieki z gora za odpowiedz. Za zasow mojego braciaka (rok temu) aż 160!!!! 8O . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 1.gratulacje 2.co ta za kierunek (nie znam sie na studiach za rok dopiero LO) Tristan uswiadomie cie, ze Polibuda warszawska jest bardzo oblegana, i dostac sie tam nie jest proste :(. A w kraju pod wzgledem poziomu to jest chyba na 5 miejscu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 PIT_er : 1. politechnika warszawska jest najlepsza techniczna uczelnia w Polsce (wg rankingow) 2. na informatyke w zeszlym roku trzeba bylo miec 132 punkty (tyle miala osoba ktora sie dostala jako ostatnia) W tym roku bylo napewno mniej, bo egzamin z fizyki byl jednym z najtrudniejszych od 10 lat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Gratulacje Fudoshin ! Gratulacje Varrol ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ech wam to fajnie dopiero zaczynacie wspaniala przygode a ja sie musze z durna magisterka meczyc :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ech wam to fajnie dopiero zaczynacie wspaniala przygode a ja sie musze z durna magisterka meczyc :evil: Ciesz sie ze sie z nia jeszcze meczysz, juz niedlugo i do tego zatesknisz, zobaczysz jak popracujesz z rok, dwa.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shangri_La Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ostatnio mało się udzielam, ponieważ siedzę w Warszawie i korzystam z netu tylko przez kafejkę. Przyjechałem tu zdawać na studia (Politechnika). No i niedługo się przeprowadzam. Już mam wyniki egzaminu - ZDAŁEM. Od lutego (sic!) zaczynam studiować, informatykę oczywiście. To tyle na razie. ale Ci dobrze, ja na swoje wyniki musze czekac do poniedziałku. I tez sie przeprowadze, ale do Krakowa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 A ja zdałem do 3 klasy LO i też jestem z siebie dumny :P :P :P :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2002 No to i ja cos dopowiem - cala sesja do przodu- :D :D :D Heh ale jestem doomny z siebie. Wakacje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 No to jestem w domu, przy moim kompie :lol: Kierunek to informatyka na wydziale Elektroniki i Technik Informacyjnych, a punktów miałem (sic!!!) 119, ale wierzcie, że to nie był zły wynik w porównaniu do ogółu (zadania z fizyki były okropne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 1.gratulacje 2.co ta za kierunek (nie znam sie na studiach za rok dopiero LO) Powaznie masz 15 lat ?????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 9 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2002 Tristan!! 15 lat... 8O :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...