Lisek^ Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Kurcze ja wymiętakm, siedzię w domciu w dwóch swetrach i dresach i jest mi zimno!!! U was też tak piździ??? Może macie jakieś rady jak ogrzewać się(poza 40% :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gREG PG Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 u mnie rano niezly Ural..ale teraz ujdzie :) za to wczoraj...brrrr..na Bałtyku sztorm...wialo..lalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 na slasku tez syberia choc slonce swieci :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Piździ, piździ... Tylo procesor zaciesza, bo wreszcie temperatura spadła :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Piździ, piździ... Tylo procesor zaciesza, bo wreszcie temperatura spadła :lol: Tym z CHIP'A wyszlo by teraz moze "tylko" 70C :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Nio u mnie w Zielonej teraz slonko swieci i jest dosc cieplo. Ale w nocy pizgalo strasznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Piździ, piździ... Tylo procesor zaciesza, bo wreszcie temperatura spadła :lol: Tym z CHIP'A wyszlo by teraz moze "tylko" 70C :lol: ] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 a w poznaniu slonko sie przebija przez chmury ale tez zimno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 U mnie w nocy było 5st. A faktycznie procek to jest zadowolony z takich temperatur :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Hehe, u mnie jak spadła temperatura to daję wiecej powera prockowi :D Nie ma lekko - pracował sobie spokojnie przez wakacje to teraz do roboty sie musi wziąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 e umnie wczoraj było 18*C i w noge ześ my z kumplami ciorali a teraz to jest 12*C i troszke pizdzi wiaterek :( . jedyny plus takiej pogody to ze proc ma "lżej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 14 stopni, w miare ciepło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Brrrryyyyyyy ,zimno,zimno i ten wiatr brrryyyy, przynajmniej CPU ma teraz wakacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Suuuuuuuuuuper. Nie ma upałów. Jak dla mnie w sam raz i dla mojego kompa też. V11 odpocznie (bez względu na to co piszą w "prasie komputerowej") i jest cichutko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 ee skoczyło do 14 *C i o 15:30 ciupiemy w noge :) P.S. i nawet słoneczko wyjżało :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 U mnie w centrum zimno :?, proc ma mniej niż 50C w stresie :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 No w koncu w skórze będę mógł pochodzić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Żyć sie nieda w takie tempie, czuje się jak proce pod prometeią Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 A u mnie wczoraj aż 4 stopni i zaczęło troszke jakby śnieżkiem walić :D To dopiero :twisted: pogoda... Ale ja się ubieram tak jak zawsze czyli dżinxy+ bluzka a'la 3/4 renkawa i mi nie było zimno lecz mokro... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 niech wreszcie wlancza te grzejniki :D heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 a u mnie w pokoiku cieplo dwa kompy (2400+ i 1700+) ktore chodza caly dzien wiec mam cieplo czekam az bedzie rozliczenie za cieplo to troche kasy dostaniemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 czekam az bedzie rozliczenie za cieplo to troche kasy dostaniemy :) Pewnie jak rozliczenie za prąd dostajesz to też masz ciepło :) Ten sprzęt trochę pewnie ciągnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 zimno brrrr.........wo.lubeslkie lezy w niegu :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespereq Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 nie wiem jak w mikołowie ale w katowicach, a konktretnie na manhatanie jest 15 stopni i całkiem przyjemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 :arrow: to prawda - zimno sie zrobilo. dzisiaj wstalem o 5:45, zeby pojsc pobiegac sobie, zerkam na termometr i widze 5*! podjelem bardzo szybka decyzje i polozylem sie z powrotem do lozka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Piździ, piździ... Tylo procesor zaciesza, bo wreszcie temperatura spadła :lol: Miałem kiedyś taki pomysł że dopóki mam stare okno ( z dziurką na kabel antenowy) to zrobie w zimie zasysacz powietrza :] Ale przeca taka wilgoć to by uuuuuuuuuu.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Kurcze ja wymiętakm, siedzię w domciu w dwóch swetrach i dresach i jest mi zimno!!! U was też tak piździ??? Może macie jakieś rady jak ogrzewać się(poza 40% :D ) podkrec wiecej proda i zapodaj mega bidlaczy radiator - odrazu sie cieplej zrobi apropos tematu to mi jest na reke bo temp na procku spadla do 37*C w stressie:P AXP 2.2GHz 1.85V: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 macie problemy.Zobaczymy co powiecie za 2miechy na pogodę. Teraz już będzie tylko gorzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Blue w zeszlym tygodniu byly wrecz upaly a teraz jest po 10*C. Za 2 miechy to juz sie czlowiek przyzwyczaji do takich temperatur. W pokoju niemoge narzekac ze jest zimno bo komputerek troche grzeje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 macie problemy.Zobaczymy co powiecie za 2miechy na pogodę. Teraz już będzie tylko gorzej Racja. koniec ciepełka... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...