Pjetal Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Jak wyłączyć ( wyciszyć zupełnie ) w Win2000 PC Speaker'a ???? gdy opróżniam kosz albo nawet gdy zmieniam głośność to on mi dudni :( i mnie to już dobija.... PLEASE HELP :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 W panelu sterowania w opcjach dzwieku usunąc trzeba zdarzenia dzwiękowe dla poszczególnych akcji w systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 W panelu sterowania w opcjach dzwieku usunąc trzeba zdarzenia dzwiękowe dla poszczególnych akcji w systemie.mam tak. a dokladniej tez mam wszystko powylanczane, a i tak on picpt u mnie. kiedys pamietalem jak to wylaczyc, ale po formacie zapomnialem i dalej mi pipcy jak tobie. tez nie wiem jak to wyl;aczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cornholio Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 mój komputer --> właściwości ---> sprzęt ---> menedżer urządzeń ---> urządzenia systemowe ---> głośnik systemowy ...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Odłącz poprostu kabelek głośniczka od płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 mój komputer --> właściwości ---> sprzęt ---> menedżer urządzeń ---> urządzenia systemowe ---> głośnik systemowy ......heh wyloczylem go tam i dalej piszczy :? strange. a nie chce go wylanczac bo nie bede mial posta (czy jakos tak) na pocztku, a jak cos siadzie to nie bede wiedzial co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...