sysy Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 W sobotę odebrałem sprzęt /jak w podpisie/ i załamałem się! Płyta nie ma wyjścia SPDIF coaxial tylko optical !Na Allegro kabel 10m kosztuje JEDYNE 100 zł!!! Szlag mnie trafi , mogłem wziąć inną płytę ale uparłem się na Abita.Ratujcie ,gdzie można taniej kupić taki kabel ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeyBee Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Nie kupisz taniego kabla optycznego w szczególności o długości 10 m 8O Z resztą do czego potrzebny jest Ci taki długi kabel :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysy Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Komputer stoi w drugim pokoju i wychodzi po ścianach 7m. Nie po to kupiłem płytę ze Sound Stormem i kino domowe Yamahy żeby teraz puścić dżwięk stereo :cry: ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysy Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Zainteresowania widzę zero ale dla potomnych: - światłowód załatwiłem za browara /jednomodowy/ - wtyki do kupienia - 5 zł szt - robocizna moja - za darmo SoundStorm + Yamaha RXV430 to POTĘGA ! :mrgreen: Pozdrowienia dla fanów kina domowego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Gdzie kupules wtyczki do optical I one pasuja do Abita bo jak ogladalem te kable na allegro to nie mam pojecia jak one maja niby tam pasowac (chociaz niby standardowe) Ha teraz masz prawdziwy soundstorm i Audigy 2 traci wszelka przewage Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysy Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Wtyki są TU http://www.tme.pl/katalog/index.phtml?sid=...zystko&f_radio= Typ wtyku to TOCP155K ACHA! standart TOSLINK=SPDIF Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucasd Opublikowano 9 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2003 Wielkie dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...