Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Czeogo to overclockerzy nie wymyślą :) . Looknijcie sobie :arrow: http://www.conecta.com.pl/~dziku/artykuly.php?cel=zen Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Ciekawski qlerek, ale wole tradycyjne WC :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Fajny pomysł ale czy to zda egzamin?? Gdyby to jeszcze troche lepiej dopracować... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 Radiator zen czyli totalna kiszka :) nie ma sensu w ogole nad czyms takim myslec. widzialem test na jakims zagranicznym i wypadal gorzej od najwydajniejszych coolerow powietrznych. a kosztuje chyba ponad 500zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 5 stów????? Ja #$%@$%@%$!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 85$ aby byc dokladnym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 więc nie ma żadnego uzasadnienia qpowanie tego czegoś!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 więc nie ma żadnego uzasadnienia qpowanie tego czegoś!! Dokladnie ! Za ta kasa, masz full wypas WaterCooling 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 reed~XP twój tatoos to jest czy z neta? WC czadu !!! (sam nie mam :) ), Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 reed~XP twój tatoos to jest czy z neta? WC czadu !!! (sam nie mam :) ), Jego. Pisał coś o tym na Oślej łączce. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 reed~XP twój tatoos to jest czy z neta? WC czadu !!! (sam nie mam :) ), Moj wlasny, calkiem prywatny (do niedawna :oops: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 reed~XP twój tatoos to jest czy z neta? WC czadu !!! (sam nie mam :) ), Moj wlasny, calkiem prywatny (do niedawna :oops: ) Jak na tatuaż to Wypas 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 4 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2002 ten qlerek jest delikatnie powiedziawszy <span style="color:red;">[ciach!]</span>owy.... zdradze wam moze kilka rzeczy apropo mojego nowego projektu, mianowicie robie obudowe ktorej scianki odaja cieplo z wody... zdjecia za 3tyg jak wruce z wakacji nad morzem moze taka ilosc wody jak tam jest mnie nathni do nowszych i lepszych projektow 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...