ade Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Ma ktos z was cos takiego?? iel stopni ma?? ja mam 55 po wlaczeniu windy, nie chce myslec co bedzie dzialo sie dalej zalozony jest dobrze na pewno! czekam na odp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Witaj Ja na swoim Bartonie mam jeszcze gorsze wyniki; niestety ale boxowe coolery nie są mocarzami. Mój cooler (boxowany przez AMD) to ma niby sporo żeberek i na dole płytkę z miedzi, ale i tak jego wymiary są bardzo mizerne i strasznie się grzeje. Ja swojego boxa kupiłem ze względu na 3 lata gwarancji i myślę, że za jakiś miesiąc (o ile się nie ugotuje :D nie podkręcany rzecz jasna) kupię coś lepszego. pozdrawiam karolski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 42 po zmianie wentylatora na Silent Breeze i podkreceniu na 2117 MHZ ten boxowy profilaktycznie "wyrzucilem" nawet nie sprawdzałem - po co sie denerwowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 23 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2003 Cloperflake ja tego boxowego wiatraka jednak zostawie wraz z pudełkiem itd, tak w razie reklamacji. Tak czy siak zastanawiam się nad czymś niezbyt drogim do ok 90 zł, żeby za dużo nie dopłacać do procesora :D . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...