Skocz do zawartości
Lisek

6,000,000 na liczniku odwiedzin!

Rekomendowane odpowiedzi

Biorąc, że 5mln stuknęło nam pod koniec maja, to całkiem przyzwoicie :)

Czyli tera co każdy mln będzie zakładany nowy topic - a nam się tu o nabijaniu do postów kiedyś do łbów informacje wbijało :? :?:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli tera co każdy mln będzie zakładany nowy topic - a nam się tu o nabijaniu do postów kiedyś do łbów informacje wbijało  :?  :?:

No, mysle ze tak, bo jest to spory powod do rasoci. Chyba ze jeden post na 5 miesiecy ci az tak bardzo przeszkadza... Ale pewnie jak zrobie co milion jeszcze jakis konkurs, to juz chyba sie zalamiesz, prawda?

Ludzie... :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co z tego, że 6000000 odwiedzin :? , z usług telekomunikacji polskiej s.a. też kożysta dużo osób, czy to znaczy, że jest dobrą firmą  :?: :?

nie porownuj tepsy z tweakiem bo to niebo a ziemia oczywiscie na korzysc tweaka

a 6000000 odwiedzin to wielki sukces

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I co z tego, że 6000000 odwiedzin :? , z usług telekomunikacji polskiej s.a. też kożysta dużo osób, czy to znaczy, że jest dobrą firmą  :?: :?

Ale z TPSA czesto korzysta sie przewaznie bo nie ma innego wyjścia, a Tweak.pl czytać nie trzeba, tylko co najwyżej można... To jest raczej spora różnica.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chodzi mi o to, że nie ilość odwiedzin, czy też zarejestrowanych użytkowników, świadczy o jakości forum.

Skoro ludzie tu wchodzą w poszukiwaniu informacji to znaczy że mają nadzieje że tutaj znajdą odpowiedzi na nurtujące ich pytania. A skoro wchodzą tu ponownie(świadczy to ww liczba odwiedzin) to znaczy że za pierwszym wejściem odpowiedź tą uzyskali - i tak koło się zamyka. Wydaje mi się że liczba duża odwiedzin w tak którtkim czasie doskonale świadczy o jakości forum!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro ludzie tu wchodzą w poszukiwaniu informacji to znaczy że mają nadzieje że tutaj znajdą odpowiedzi na nurtujące ich pytania. A skoro wchodzą tu ponownie(świadczy to ww liczba odwiedzin) to znaczy że za pierwszym wejściem odpowiedź tą uzyskali - i tak koło się zamyka. Wydaje mi się że liczba duża odwiedzin w tak którtkim czasie doskonale świadczy o jakości forum!

Yhm, sobowtór?...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

geeez jak Wy jestescie nie uprzejmi ... ja tam bym sie cieszyl jak dzieciak gdyby moje dzielo uzyskalo taka popularnosc a Wy jeszcze dajecie zalozycielowi po d_u_p_i_e. Nie rozumiem zazdrosc, zawisc ?

To Ty chyba nie rozumiesz. Już nie raz piałem ale jeszcze powtórzę. Rozumiem jakieś prawdziwe święta jak np. 1 mln post, czy 5 mln odwiedzin. ale nie za przeproszeniem każa okrąglejsza liczba ...

Bowiem ja się mogę uprzeć iż największym świętem będzie np. 1111111 post i od raz ubędę o tym pisał, inny pomyśle iż to będzie 2300000 i takim sposobem trochę burdelu i durnych postów się narobi.

A co do zazdrości - dla mnie liczy się jakość a nie ilość...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To Ty chyba nie rozumiesz. Już nie raz piałem ale jeszcze powtórzę. Rozumiem jakieś prawdziwe święta jak np. 1 mln post, czy 5 mln odwiedzin. ale nie za przeproszeniem każa okrąglejsza liczba ... 

Bowiem ja się mogę uprzeć iż największym świętem będzie np. 1111111 post i od raz ubędę o tym pisał, inny pomyśle iż to będzie 2300000 i takim sposobem trochę burdelu i durnych postów się narobi.

Czyli nie podoba ci sie, że założyłem ten wątek, bo wcześniejszy był pół roku temu i robi sie z tego powodu straszny burdel. No i 6,000,000 to nie jest okrągła liczba, a już na pewno nie jest warto zakładania nowego wątka... super.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

geeez jak Wy jestescie nie uprzejmi ... ja tam bym sie cieszyl jak dzieciak gdyby moje dzielo uzyskalo taka popularnosc a Wy jeszcze dajecie zalozycielowi po d_u_p_i_e. Nie rozumiem zazdrosc, zawisc ?

Tomasir, chyba przesadzasz ? 8O

Dlaczego wobec tego ze Cie tak grycie topic co pare milionow postow, nie czepisz sie userow ktorzy zakladaja ciagle te same watki ?

Powtarzajace sie czasem kilka razy dziennie, na tej samej stronie ?

Czegos tu nie rozumie 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomasir, chyba przesadzasz ?  8O 

Dlaczego wobec tego ze Cie tak grycie topic co pare milionow postow, nie czepisz sie userow ktorzy zakladaja ciagle te same watki ?

Powtarzajace sie czasem kilka razy dziennie, na tej samej stronie ?

Czegos tu nie rozumie  8O

Wlasnie tez zauwazylem, ze pan tomasir czasem sie mocno czepliwy robi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ech. Sam się czepiasz założonego topicu... co nie przeszkadzało ci napieprzyć z 10 postów w nich jak to wszystko ci się nie podoba i jacy to my jesteśmy postojebcy.. Zastanów się nad sobą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiem raz na te 3 ostatnie posty.

Wyobraź sobie L:isku sytuację iż każdy w określonym momencie (albo chociaż kilka % użytkowników), będzie zakładał temat z uwagi na jakieś święto. Przecież wówczas byłoby mnóstwo topiców o treści:

HUrra już 5000000, Właśnie przekroczyliśmy 6000000, Zbliżamy się do 7000000, Pewno dziś padnie 7500000, itp. Moim osobistym zdaniem to trochę bezsensowne.

Reed: Dlatego iż nie jestem w stanie odpowiadać kilkadziesiąt/set razy dziennie - szukaj już było, - mam dostęp do netu w zasadzie na 1h-1,5h na dzień jedynie i sporo roboty do robienia. A ponadto wychodzę z założenia iż jeśli chcesz zmienić świat staraj się najpierw zmienić siebie, a dopiero potem myśl o innych. Ja w miarę możliwości szukam po forum zanim założe temat, a że nie wszyscy tak robią - w pewnym sensie nawet trochę dobrze bowiem jest zajęcie dla moderatorów i adminów - inaczej by was pewno nie było :wink:

Paranoiku: Wiem na 99 % iż przeczytałeś ten mój post już dawno, tylko może brakło Ci odwagi by samemu odpisać bo nie mogłeś znaleźć sensownych argumentów dopiero jednak jak Lisek się odezwał jakiś śmiały się zrobiłeś :? A piszesz iż nabiłem 10 postów - ten post to dopiero 4 (a tamten o którym piszesz był 3) więc coś chyba z liczeniem nie najlepiej (bez urazy). A co do zastanowienia się nad soba to już to dawno zrobiłem, a czy inni to zrobili co najwyżej mało mnie to obchodzi

A proponuję zapytać Marco, ale czasem on nieco bardziej obiektywnie podchodzi do wielu spraw nie koniecznie uważając iż zawsze ma rację (wybacz Lisek ale moim zdaniem tak właśnie jest). A co bęzie za kilka lat kiedy taich postów (o rocznikcach) będzie kilkaset ... :?

Bez odbioru

Tomasir

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Paranoiku: Wiem na 99 % iż przeczytałeś ten mój post już dawno, tylko może brakło Ci odwagi by samemu odpisać bo nie mogłeś znaleźć sensownych argumentów dopiero jednak jak Lisek się odezwał jakiś śmiały się zrobiłeś  :?

A może po prostu nie chciałem być takim postojebcą jakim okazałeś się być ty i nie wdawać się w głupie gadki?

A piszesz iż nabiłem 10 postów - ten post to dopiero 4 (a tamten o którym piszesz był 3) więc coś chyba z liczeniem nie najlepiej (bez urazy).

A u ciebie z czytaniem. Nie napisałem '10' tylko 'z 10'. Więc 7 może się spokojnie mieścić w granicy błędu.

A co do zastanowienia się nad soba to już to dawno zrobiłem, a czy inni to zrobili co najwyżej mało mnie to obchodzi

Jakoś nie widać skutków.

A proponuję zapytać Marco, ale czasem on nieco bardziej obiektywnie podchodzi do wielu spraw nie koniecznie uważając iż zawsze ma rację (wybacz Lisek ale moim zdaniem tak właśnie jest). A co bęzie za kilka lat kiedy taich postów (o rocznikcach) będzie kilkaset ...  :?

Ale o co ci właściwie chodzi? Nie podoba ci się? Możesz nie wchodzić na tweak - nikt ci nie każe.

EOT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi