majki Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Sytuacja wygląda tak: Mam forum na ktorym nie da sie zmienic tempaltów, po prsotu cos sie zle zainstalwoalo a troche postów juz na nim jest i nie chce ich stracić. W nowym katalogu na tym samym serwerze zainstalwoalem nowe forum i tu wszytsko jest okej. I jak teraz przegrac posty i userow ze starego forum na nowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek^ Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Robisz backup starej bazy i instalujesz ją tu gdzie założyłeś nowe forum. Powinno zadziałać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Z tym sobie poradzilem tylko problem jest jednak inny. Chodzi o to ze te templaty co instaluje nie dzialaja z jezykiem polskim, tzn gorze jest pare linijek błędy :( Tez tak miales Lisek jak to forum instalowales? Trzeba cos zmieniac zeby inne skiny chodzily z jezykiem polskim ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Wypadałoby wgrać /language/lang_polish/*. Język nie zależy od template'ów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Ja jestem osobą kulturalną dlatego czynie to co wypada:). To chyba oczywiste ze wgralem jezyk polski do languages :D. Chodzi o to ze niektore templaty po prosty gryza sie z jezykiem polskim. Z DesertStorm na przyklad nie mam klopotow zadnych ale hcociaz subBlack czy myth2 juz nie chce pojsc z jezykiem polskim. Przykre ale prawdziwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Hmm... nie byłbym pewien czy to jest akurat wina języka polskiego. Bardziej bym podejżewał, że template domaga się jakichś niezdefiniowanych zmiennych. Co wypluwa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Mi tez sie wydaje ze to template sie czegos domaga. A wypluwa: Warning: Unable to access in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php on line 329 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php:329) in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/page_header.php on line 474 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php:329) in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/page_header.php on line 476 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php:329) in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/page_header.php on line 477 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Hmm... a jak dasz inny język? Zgłoś się na priva to spróbuję coś wykombinować. Bo teraz mogę tylko snuć przypuszczenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Warning: Unable to access in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php on line 329Pokaz ta linijke i troche sasiednich z tego pliku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Jest to ustawianie katalogu z obrazkami dla danego języka (przynajmniej w gołym phpbb 2.0.6 ;] ). Jesli normalnie ich nie ma powinien ustawić na english. $img_lang = ( file_exists(@phpbb_realpath($phpbb_root_path . $current_template_path . '/images/lang_' . $board_config['default_lang'])) ) ? $board_config['default_lang'] : 'english'; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 Mi tez sie wydaje ze to template sie czegos domaga. A wypluwa: Warning: Unable to access in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php on line 329 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php:329) in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/page_header.php on line 474 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php:329) in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/page_header.php on line 476 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php:329) in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/page_header.php on line 477 wg mnie masz zle ustawione atrybuty plikow, tez tak mialem jak chcialem zapisaywac avatarki a mialem read only ustawione ;) pobaw sie chmod ;) moze pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 wg mnie masz zle ustawione atrybuty plikow, tez tak mialem jak chcialem zapisaywac avatarki a mialem read only ustawione ;) pobaw sie chmod ;) moze pomozeHeh to nie to ale juz zrobilem w sumie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...