Skocz do zawartości
majki

Import postów i userów w phpBB

Rekomendowane odpowiedzi

Sytuacja wygląda tak:

Mam forum na ktorym nie da sie zmienic tempaltów, po prsotu cos sie zle zainstalwoalo a troche postów juz na nim jest i nie chce ich stracić. W nowym katalogu na tym samym serwerze zainstalwoalem nowe forum i tu wszytsko jest okej. I jak teraz przegrac posty i userow ze starego forum na nowe?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tym sobie poradzilem tylko problem jest jednak inny. Chodzi o to ze te templaty co instaluje nie dzialaja z jezykiem polskim, tzn gorze jest pare linijek błędy :( Tez tak miales Lisek jak to forum instalowales? Trzeba cos zmieniac zeby inne skiny chodzily z jezykiem polskim ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem osobą kulturalną dlatego czynie to co wypada:). To chyba oczywiste ze wgralem jezyk polski do languages :D. Chodzi o to ze niektore templaty po prosty gryza sie z jezykiem polskim. Z DesertStorm na przyklad nie mam klopotow zadnych ale hcociaz subBlack czy myth2 juz nie chce pojsc z jezykiem polskim. Przykre ale prawdziwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tez sie wydaje ze to template sie czegos domaga.

A wypluwa:

Warning: Unable to access in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php on line 329

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php:329) in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/page_header.php on line 474

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php:329) in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/page_header.php on line 476

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php:329) in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/page_header.php on line 477

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to ustawianie katalogu z obrazkami dla danego języka (przynajmniej w gołym phpbb 2.0.6 ;] ). Jesli normalnie ich nie ma powinien ustawić na english.

$img_lang = ( file_exists(@phpbb_realpath($phpbb_root_path . $current_template_path . '/images/lang_' . $board_config['default_lang'])) ) ? $board_config['default_lang'] : 'english';

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi tez sie wydaje ze to template sie czegos domaga.

A wypluwa:

Warning: Unable to access in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php on line 329

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php:329) in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/page_header.php on line 474

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php:329) in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/page_header.php on line 476

Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/functions.php:329) in /home/users/inni/majki/www/freakforum/includes/page_header.php on line 477

wg mnie masz zle ustawione atrybuty plikow, tez tak mialem jak chcialem zapisaywac avatarki a mialem read only ustawione ;) pobaw sie chmod ;) moze pomoze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi