Pjetal Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Jak widzicie konfigurację mojego rzęcha ( 416 Mhz i 128 MB RAM), jak to jest że w WIN98 telewizja mi chodziła świetnie a w Win2000 zarywa okropnie, to po prostu przez Win2000 mi zarywa czy coś tam trzeba przymieszać w ustawieniach ( OBRAZ rzecz jasna mi zarywa w TV ) :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 w programie do ogladania TV musisz zalanczyc funkcje zeby obraz sie wyswietlal w overlay, a nie preview. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 7 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2003 moze walnij servis pack4 dostepny http://www.microsoft.com/downloads/details...3d-4a97a25f41d9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...