Mumin1 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Mam problem z koscmi ram DIMM poniewaz dowiedziałem sie ze na ramach moze sie zapisywac wirus. Mam postawiony serwer i gdy zainstalowałem na nim windowsa to po kilku nastu minutach pracy usuwały sie płączenia SDI i sieci lokalnej bez powodu.Kolega mi powiedział ze moze na ramach byc wirus zmieniłem ramy i narazie działa tylko co kilkanascie minut sie resetuje czym to jest spowodowane ?? I czy mozna te ramy jakos z tego wyczyscic jesli tak to jakim programem i z kad go sciągnąc ?? z gory dziekuje za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 :lol: o czlowieku a wiesz co to jest ram?? ;-) zeby wyczyscic ram stknie jak zresetujesz kompa.... wez sie powaznie za sprzet i progz wirusa raczej nie masz] co do sprzetu radze po kolei sprawdz podlaczenia / chlodzenie / bios / zasilacz / etc co do softu -> lec na forum oprogramowanie Pozdrawiam 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 skasuj drugi watek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 wirus to tylko przenosnia to moze byc bledny wpis w SPD ,albo padniete kosci skoro na innym ramie tez ci nie dziala prawidlowo ,to wirus moze byc na dysku ,albo plyta pada ,ewentualnie procesor (choc problem z twoimi pierwszymi ramami raczej wyklucza problem sprzetowy) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...