Nefar Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 jak w temacie. Chce kupic fic radeon 9500pro i teraz tak.... Na frazie jest zdjecie fica bez radiatora na pamieciach i kondensatory sa w innym miejscu. Sa ulozone z boku po prawej stronie. Na siriusie i na fic karta ma radiator na pamieciach i kondensatory sa zaraz obok pamieci. Wydaje sie ze w tej wersji pamieci sa blizej siebie bardziej zbite. Pytanie brzmi czy jest jakakolwiek roznica pomiedzy tymi kartami??? Oczywiscie poza tym co opisalem powyzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Nie wiem, ale kumpel ma takiego z siriusa i mi też dzisiaj taki przyszedł, z tym, że jeszcze jeszcze nie istalowałem. On jest bardzo zadowolony i chwali tę kartę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 chcesz-kup ode mnie -nalepszy mozliwy radek 9500pro jest w dziale sprzedam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Ostatnio mialem w łapkach Fica bez radiatorków, wiec mozliwe, ze istnieja dwie wersje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cr4shh Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 te z siriusa nie m aja radiatorow na pamieciach ;o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bafomet Opublikowano 11 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2003 Dziwna sprawa :( z tymi Radkami przeszukalem neta (moze jestem slepy) ale nie spotkalem sie z ta "odmiana" co jest na Siriusie z pamiatkami bez radiatorkow.....moze ktos cos na ten temat powiedziec bo sam jestem zainteresowany karta.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marty Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 Ja zamówiłem tą kartę z Siriusa i... jutro ją odsyłam, Po odpaleniu 3d wszystko pada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 12 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2003 ja kupilem u siebie we wrocławiu i tez nic na pamieciach nie ma,po 3dm2000 pamięci są letnie,tak jak i radiator,a karta daje rade:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...