yaro120 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Wiec mam problem chciałem sprawdzić czy mój proc jest czymkolwiek posmarowany. Bo kompa składano za free w sklepie kompowym zresztą proc się nieźle grzeje. Odpiełem zaczepy od razu radiator i cooler byl loooz ale wyjść w żadną stronę nie chciały. Więc chciałem wyjąć te zaczepy. Jak wyjąć tego coolera ?? Pewnie to banalne ale prosiłbym o pomoc. POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 najpierw napisz jakiego masz proca , a zarazem jaki socket.. jesli masz p4 to musisz wyjac zaczepy z dziurek w koszyku i zdjac cooler.. jednak jesli juz wsio zrobiles a cooler dalej nie chce puscic to musisz sie albo troche pomocowac , albo troche poczekac , bo prawdopodobnie pasta trzyma [ja sam dzis tak mialem , jak zdjalem coolera tuz po wylaczeniu kompa] pzdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 haha musze stwierdzić że faktycznie gupie pytanie :D może ci idioci ze sklepu ci kleju nawalili albo pasta tzryma po ostygnięciu najlepiej go zagrzej suszarką :D:D albo pograj z 30 minut wyłącz szybko zasilanie i go wypnij Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 hmm...Pamieam jak miałęm mały problem z blokiem wodnym i od kumpla pożyczyłem jego coolerek box (bo se inny kupił) i zamontować to nic.ALE KUFA chyba z 15 minut sieznim siłowałem :!: Cały czas mi sie srubokręt z niego zeslizgiwał :!: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 4 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2003 Celeron 1,7 BOX :) MY PROC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 5 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2003 NIKT NIE POMOŻE ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 13 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2003 P.O.M.O.C.Y NIKT MI nie potrafi pomódz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...