galaxy_938 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Mam gadu-gadu 6.0 i win 98se chcę zaistalować power gg ale wyskakują mi jakieś wtyczka dll nie jest autoryzowana otwierasz na swoją odpowiedzialność ! wszystko wciskam tak i nie chcę się zainstalować ..czemu ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Do gg6 potrzeba powergg w wersji 1.6.2 W tej chwili istnieje tylko kilka wtyczek do tej wersji. Starsza wersja powergg nie działa z GG6. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galaxy_938 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 ale na gg 5.0.5 te ż tak było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Mam gadu-gadu 6.0 i win 98se chcę zaistalować power gg ale wyskakują mi jakieś wtyczka dll nie jest autoryzowana otwierasz na swoją odpowiedzialność ! wszystko wciskam tak i nie chcę się zainstalować ..czemu ??? wlacz pgg-config i tam ja wlacz, jesli wiesz jak sie nazywa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...