azyl Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 W tym poscie w zadnym wyadku nie chodzi mi o nabijanie postow ani zasmiecanie wrchiwum ( i prosze nie zjedzcie mnie za ten topic ) Właśnie stałem sie posiadaczem nowiutkiej barazudy 120 GB 8) chodzi bardzo cichutko i jest super szybka :lol: P.S. stary 40 gb oddaje siorze i mam pytanie jaki ma byc uklad zworek zeby bylo na sleve ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred216 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 powinno być napisane na dysku. u mnie slave jest bez zworki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 gratuluje udanego zakupu :) a co do zworki to napewno pisze na dysku ale jest to chyba 2 pozycja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 a nie ma na nim zadnej naklejki albo wypalonego opisu ? musi cos byc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 Mi wlasnie taka barracude i zaczela wariowac, glowice stukaja (parkuja podczas pracy) i niedlugo idzie do servisu :( ale moze jak dobrze pojdzie to doplace do 2x80GB WD i gdy kupie nowe mobo to zepne je w raid0 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 faktycznie jest ... z tego przejecias nie zauwazylem :oops: dzieki ten temat mozna skasowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 A po co skasować - niech se leży :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 3 Września 2003 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2003 a ja właśnie jestem po testach barracudy 120GB 8MB SATA hdtach odczyt i zapis średnio 47MB/s, 12.5ms czas dostępu, test praktyczny - wgranie na dysk 42GB danych (partycja NTFS a do odczytu służyła Barracuda V ATA podpieta przez Seriell2 do SATA, FAT32) - czas operacji 18:40 - średnia prędkość zapisu 38mb/s (w tym czasie pracowałem na kompie - ale te dwa dyski nie były obciążone) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...