Skocz do zawartości
Dyzmo

Jaki dysk 120G wybrac????

Rekomendowane odpowiedzi

No nie wiem , gdzieś usłyszałem że to nowe Samsungi są mniej awaryjne od WD i Barrucud [ale to pewnie dlatego że mało się ich jeszcze sprzedało :lol: ]

Ale na próbe można by było takiego <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> [oczywiście 8MB]

pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm a ja powiem tak mój WD jest super ale nie toleruje zasilaczy małej mocy <250W , np sie wyłancza. lubi sie grzać jak jest w mało przewiewnym miejscu, ogólnie też sie grzeje, ale co do szybkości danych jest niesamowity, przynajmniej najlepszy z tego co miałem do tej pory

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam od dłuższego czasu Western Digital Caviar Special Edition 8 Mb Bufor 120 Gb. Bardzo dobry dysk. Nie mam z nim problemów. Nie jest głośny a jest bardzo wydajny.

Kilka razy n apoczątku tego roku komputer nieprawidłowo dysk mi wykrywał ale to była wina kabli i kurzu. Teraz od dłuższego czasu wszystko śmiga.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm a ja powiem tak mój WD jest super ale nie toleruje zasilaczy małej mocy <250W , np sie wyłancza. lubi sie grzać jak jest w mało przewiewnym miejscu, ogólnie też sie grzeje, ale co do szybkości danych jest niesamowity, przynajmniej najlepszy z tego co miałem do tej pory

Tu zalezy jaki zasilacz bo moj 235W radzi sobie bardzo dobrze z tym dyskiem i takze z drugim ktory mam jeszcze podlaczony.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...